Το Σάββατο η εκδήλωση για την προσβασιμότητα στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, στις 12.30 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση. Τη διοργανώνει η Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, στις 12.30 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση. Τη διοργανώνει η Rating: 0

Το Σάββατο η εκδήλωση για την προσβασιμότητα στα Τρίκαλα

Το Σάββατο η εκδήλωση για την προσβασιμότητα στα Τρίκαλα

katerina3Το Σάββατο 4 Ιανουαρίου, στις 12.30 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση. Τη διοργανώνει η Κατερίνα Μπλέτσα με την υποστήριξη φίλων της. Και έχει ως τίτλο «Γνώση – Ενημέρωση – Εξοικείωση: τρεις μαγικές λεξούλες που θα άλλαζαν τη ζωή των ΑμεΑ».

  1. Γνώση, για το τι συναντούν οι χρήστες αμαξιδίου
  2. Ενημέρωση, για τα όσα αντιμετωπίζουν, τι συμβαίνει με τις ράμπες, αλλά και τι δεν συμβαίνει με τις ράμπες, αλλά και συζήτηση
  3. Εξοικείωση, με το αμαξίδιο!

Διότι αμέσως μετά την εκδήλωση, όποιος θελήσει, θα καθήσει σε ένα αμαξίδιο και θα επιχειρήσει να διασχίσει σημεία της πόλης, στο κέντρο της, ως άτομο με αναπηρία.

Μια πρωτότυπη ιδέα, η οποία θα δείξει, τι ακριβώς ξέρουμε ή δεν ξέρουμε για όσα συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν.

Η ίδια η Κατερίνα Μπλέτσα σημειώνει: «Έχουμε αναρωτηθεί έστω και μία φορά εμείς οι ίδιοι αν ηθελημένα ή αθέλητα έχουμε δυσκολέψει την πρόσβαση σε κάποιον συνάνθρωπό μας και αν έχει μπει βαθιά μέσα στη συνείδησή μας ότι δεν θα ξαναγίνει; Ελάτε να δοκιμάσουμε παρέα, να συζητήσουμε και στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, να κάνουμε βόλτα στην πόλη για να διαπιστώσουμε και μόνοι μας τις δυσκολίες προσβασιμότητας».
Θα πάμε. Θα έρθετε;

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή