Το Σάββατο τα παιδιά ζωγραφίζουν την παλιά πόλη Reviewed by Momizat on . Το Εργαστήρι Ζωγραφικής και το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Τρικκαίων προσκαλεί παιδιά νηπιαγωγείων και δημοτικών σχ Το Εργαστήρι Ζωγραφικής και το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Τρικκαίων προσκαλεί παιδιά νηπιαγωγείων και δημοτικών σχ Rating: 0

Το Σάββατο τα παιδιά ζωγραφίζουν την παλιά πόλη

Το Σάββατο τα παιδιά ζωγραφίζουν την παλιά πόλη

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής και το Τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Τρικκαίων προσκαλεί παιδιά νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων να λάβουν μέρος στον 10ο  Παντρικαλινό Διαγωνισμό Ζωγραφικής  με θέμα την παλιά πόλη των Τρικάλων.

Θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αγίας Επίσκεψης στην ιστορική συνοικία Βαρούσι των Τρικάλων το Σάββατο 14 Ιουνίου, 10.00-13.00.

Στα παιδιά που θα συμμετέχουν θα δοθούν δωρεάν τα υλικά ζωγραφικής. 

Πληροφορίες: Τμήμα Πολιτισμού, καθημερινά, ώρες γραφείου, τηλ. 2431353569

Χρώματα μπογιές και άλλα σύνεργα στα χέρια των παιδιών θα πάρουν ζωή  αποτυπώνοντας με οδηγό την φαντασία και το ταλέντο τους, όψεις, εικόνες, την ιστορία αλλά και την θέση που κατέχει σήμερα η παλιά πόλη των Τρικάλων προσκαλώντας όλους μας να ξαναδούμε το σημαντικό αυτό κομμάτι του τόπου μας με τους κώδικες της εικαστικής αναζήτησης και δημιουργίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή