Το Σάββατο το σόου του ΧΟΤ Reviewed by Momizat on . Οι ομάδες μοντέρνου και σύγχρονου χορού του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων, ΧΟΤdance, ετοιμάστηκαν και θα ανεβάσουν σήμερα το «ALLABOUTDANCE», μία παράσταση- υπερθέ Οι ομάδες μοντέρνου και σύγχρονου χορού του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων, ΧΟΤdance, ετοιμάστηκαν και θα ανεβάσουν σήμερα το «ALLABOUTDANCE», μία παράσταση- υπερθέ Rating: 0

Το Σάββατο το σόου του ΧΟΤ

Το Σάββατο το σόου του ΧΟΤ

afisa_xotΟι ομάδες μοντέρνου και σύγχρονου χορού του Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων, ΧΟΤdance, ετοιμάστηκαν και θα ανεβάσουν σήμερα το «ALLABOUTDANCE», μία παράσταση- υπερθέαμα για τους συμπολίτες μας, που θα τους ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο του χορού «από την προετοιμασία …έως και τη στιγμή της παράστασης !!» Στην παγκόσμια ημέρα μουσικής, 21 Ιουνίου, μια ημέρα γιορτής για όλους τους λάτρεις της μουσικής, του τραγουδιού και του χορού, ο ΧΟΤ εκπροσωπώντας πάντα το χώρο του χορού στην πόλη μας, δε θα μπορούσε να μην οργανώσει κάτι τόσο το ξεχωριστό για να τη γιορτάσει !

Ταξίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επικείμενη παράσταση, αφού πρόκειται για ένα γρήγορο πέρασμα από τα διάφορα είδη χορού που αναπτύχθηκαν σε Ευρώπη και Αμερική αλλά και ένα πέρασμα από τα πιο γνωστά τραγούδια του τότε και του τώρα.. Το ύφος των χορογραφιών και η σκηνοθεσία θα αποδώσουν τα διάφορα αυτά μουσικά ρεύματα με τον καλύτερο τρόπο! Η ζωντανή μουσική και το τραγούδι θα δώσουν μια νότα από musicalστην παράσταση, θυμίζοντας παραστάσεις του Broadway, ενώ το όλο στήσιμο θα μας μεταφέρει στις εποχές των μπουάτ!

Τα πολυάριθμα τμήματα χορευτών του ΧΟΤdanceμε τη μοναδική τους ζωντάνια και χορευτική ικανότητα, θα κινηθούν σε ρυθμούς σύγχρονου, μοντέρνου ,jazz, disco, rocknroll, Latinballroom, hiphop, bollywoodκαι ευρωπαϊκού χορού, με εντυπωσιακές χορογραφίες, των οποίων την επιμέλεια έχει η Ραφαέλλα Μάνου. Το show θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο party μέσα από τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς της zumbafitness με instructor την Κάτια Νανά Μάνου!

Η παγκόσμια ημέρα μουσικής θα γιορταστεί από τον ΧΟΤdanceμε μια επιλογή ενός εξαιρετικού μουσικού υλικού, ενώ οι γρήγορες εναλλαγές των μουσικών ειδών, των κοστουμιών και των χορογραφιών δίνουν την υπόσχεση για ένα φαντασμαγορικό show, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν χορευτές με αγάπη και πάθος για την τόσο μαγική τέχνη του χορού …!

Το ‘’ALLABOUTDANCE’’ θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 21 Ιουνίου, στις 7:30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων, με ελεύθερη είσοδο.. Και ο χορός θα έχει για ακόμη μία φορά την τιμητική του …!

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ‘’ΑΤΤΙΚΟ’’ Υπηρεσίες καθαρισμού – BRUNOCoffee – SplashΔιαφημιστική Χρ. Γούλας – F1 Coffee – Αρτοβιομηχανία Χατζής

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Χ.Ο.Τ.:

Πριν την έναρξη του ‘’ALLABOUTDANCE’’, στις 6.30 μμ θα προηγηθεί ο Χρωματίωνας και τα χρώματα σ’ ένα φανταστικό εργαστήρι χρωμάτων. Τα χρώματα τσακώνονται για το πιο είναι το πιο σπουδαίο, το πιο χρήσιμο και το πιο όμορφο. Ο Χρωματίωνας ο επιστήμονας των χρωμάτων και ο βοηθός του καλούν δυο κυρίες για να δώσουν τη λύση. Έργο παιδαγωγικό που μας διδάσκει την χρησιμότητα όλων. Ντυμένο με υπέροχη κλασσική μουσική και την ελεύθερη έκφραση των παιδιών-χρωμάτων που χορεύουν. Την επιμέλεια του θεατρικού εργαστηρίου και του θεατρικού παιχνιδιού του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΚΑΛΩΝ έχει η κ. Σία Φαράκη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Ο XOTdanceπροσφέρει δίμηνο πρόγραμμα χορογυμναστικής με τρεις (3) ώρες εβδομαδιαίως σε πολύ χαμηλές τιμές για ταχεία απώλεια βάρους!!! Πληροφορίες στο τηλ. 24315 50893

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή