Το Σάββατο το «Τραπέζι Αγάπης» Reviewed by Momizat on . Από τον Δήμο Τρικκαίων γίνεται γνωστό ότι το «Τραπέζι Αγάπης» μετατίθεται για το ερχόμενο Σάββατο 7 Μαΐου 2016, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικράτησ Από τον Δήμο Τρικκαίων γίνεται γνωστό ότι το «Τραπέζι Αγάπης» μετατίθεται για το ερχόμενο Σάββατο 7 Μαΐου 2016, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικράτησ Rating: 0

Το Σάββατο το «Τραπέζι Αγάπης»

Το Σάββατο το «Τραπέζι Αγάπης»

Από τον Δήμο Τρικκαίων γίνεται γνωστό ότι το «Τραπέζι Αγάπης» μετατίθεται για το ερχόμενο Σάββατο 7 Μαΐου 2016, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, δεύτερη ημέρα του Πάσχα και εορτή του Αγίου Γεωργίου, στο φερώνυμο εκκλησάκι του ομώνυμου πάρκου.
Οι Εθελοντές Τρικάλων μαζί με τον Σύλλογο Κρεοπωλών Τρικάλων και ιδιώτες, είχαν ετοιμάσει μια γιορτή για τους ασθενείς οικονομικώς συμπολίτες που εξυπηρετούνται από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου.
Λόγω των προβλέψεων όμως, κρίθηκε ότι δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί η γιορτή με τον καλύτερο τρόπο. Οπότε, μετατίθεται κατά έξι ημέρες. Η ακριβής ώρα έναρξης θα ανακοινωθεί συντόμως.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή