Το Σάββατο 10 Μάη η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 10 Μαίου και ώρα 8:30 μμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου θα γίνει η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα με ομιλητές τον Δημήτρη Παπαδημούλ Το Σάββατο 10 Μαίου και ώρα 8:30 μμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου θα γίνει η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα με ομιλητές τον Δημήτρη Παπαδημούλ Rating: 0

Το Σάββατο 10 Μάη η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Το Σάββατο 10 Μάη η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Το Σάββατο 10 Μαίου και ώρα 8:30 μμ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου θα γίνει η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα με ομιλητές τον Δημήτρη Παπαδημούλη, τη Σία Αναγνωστοπούλου και το Χάρη Γολέμη, υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα μιλήσουν επίσης η Ηρώ Διώτη, υποψήφια περιφερειάρχης και ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το «Δρόμο Ανατροπής για τη Θεσσαλία» και ο Δημήτρης Παπαθανασίου, υποψήφιος δήμαρχος Τρικάλων με το «Φυσάει κόντρα για την Ανατροπή».

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές το μεσημέρι του Σαββάτου θα δώσουν συνέντευξη τύπου και νωρίς το απόγευμα θα επισκεφτούν τα εκλογικά κέντρα του «Φυσάει Κόντρα» και του «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία»

 

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή