Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου η προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Reviewed by Momizat on . Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, στις 7:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Αχίλλειον, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. -Μ.ΑΡ.Σ., με ομιλητή, τον Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, στις 7:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Αχίλλειον, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. -Μ.ΑΡ.Σ., με ομιλητή, τον Rating: 0

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου η προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου η προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, στις 7:30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Αχίλλειον, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. -Μ.ΑΡ.Σ., με ομιλητή, τον υποψήφιο Βουλευτή Επικρατείας Κώστα Γούση.
Ο Κώστας Γούσης, είναι ένας νέος δικηγόρος με μεταπτυχιακές σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες, μέλος της αντιφασιστικής καμπάνιας για την Ουκρανία, στην αποστολή της οποίας, στην εμπόλεμη περιοχή του Ντονμπάς συμμετείχε λίγους μήνες πριν. Το διάστημα που φοιτούσε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, πρωτοστάτησε στο φοιτητικό κίνημα του 2006-7 ενάντια στην κατάργηση του άρθρου 16. Μέλος του Κ.Σ. της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τον κόσμο της επισφάλειας και της ανεργίας, τους συναγωνιστές μας στα κινήματα και στην καθημερινότητα, όλες και όλους που προσδοκούν και μάχονται για την ανατροπή της σύγχρονης βαρβαρότητας, να συμμετέχουν στην εκδήλωση και την ανοιχτή συζήτηση.
Σύγκρουση και ανατροπή της πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ και των κυβερνήσεών τους!
Ούτε “διαπραγμάτευση”, ούτε υποταγή!
Να αλλάξει η πολιτική, όχι μόνο η κυβέρνηση!
ΚΟΚΚΙΝΗ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.-Μ.ΑΡ.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή