Το Σάββατο 20/2 ο χορός του Συλλόγου Καστανιάς «Ο Στίνος» Reviewed by Momizat on . Ο Μορφωτικός & Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του που διοργανώνει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στο κοσμικό κέντρ Ο Μορφωτικός & Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του που διοργανώνει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στο κοσμικό κέντρ Rating: 0

Το Σάββατο 20/2 ο χορός του Συλλόγου Καστανιάς «Ο Στίνος»

Το Σάββατο 20/2 ο χορός του Συλλόγου Καστανιάς «Ο Στίνος»

Ο Μορφωτικός & Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό του που διοργανώνει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στο κοσμικό κέντρο «Royal Palace – Πώχος» επί του 2ου χλμ Καλαμπάκας – Τρικάλων.

Τις αξίες και τα ακούσματα της βλάχικης παράδοσής μας αλλά και του συνόλου της παραδοσιακής μας μουσικής θα αποδώσει η δημοτική ορχήστρα απαρτιζόμενη από τους: Γιώργο Κολτσίδα (κλαρίνο), Κώστα Παΐλα (τραγούδι), Μιλτιάδη Παρασκευά (βιολί), Αλέκο Χλίβα (αρμόνιο – ακορντεόν), Περικλή Ζήση (λαούτο – κιθάρα), Θανάση Παΐλα (ντέφι).

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία ανταμώματος για τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου αλλά και για όλο τον κόσμο ενώ στα πλαίσιά της θα εμφανιστούν και τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας.

Θα λάβει χώρα πλούσια λαχειοφόρος.
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος : 15 € με φαγητό και άφθονο ποτό.
Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου,
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Δημητρούλης

Η Γραμματέας
Λίτσα Ρήγα – Νικοθώδη

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή