Το σήκωσε η Κατερίνα! Reviewed by Momizat on . Πρώτη, όπως αναμενόταν, αναδείχθηκε τελικά η Κατερίνα Μπλέτσα, στον διαγωνισμό EUΡORDIS. Τον διαγωνισμό, δηλαδή, με φωτογραφίες ατόμων με σπάνιες παθήσεις από ό Πρώτη, όπως αναμενόταν, αναδείχθηκε τελικά η Κατερίνα Μπλέτσα, στον διαγωνισμό EUΡORDIS. Τον διαγωνισμό, δηλαδή, με φωτογραφίες ατόμων με σπάνιες παθήσεις από ό Rating: 0

Το σήκωσε η Κατερίνα!

Το σήκωσε η Κατερίνα!

Πρώτη, όπως αναμενόταν, αναδείχθηκε τελικά η Κατερίνα Μπλέτσα, στον διαγωνισμό EUΡORDIS. Τον διαγωνισμό, δηλαδή, με φωτογραφίες ατόμων με σπάνιες παθήσεις από όλη την Ευρώπη.

Είχε προηγηθεί η διαδικτυακή ψηφοφορία, που την ανέδειξε στην πρώτη θέση βάσει των ψήφων των πολιτών (εδώ). Όμως, υπήρχε και δεύτερο στάδιο, αυτό της κρίσης από άλλα 12 άτομα, μέλη ειδικής επιτροπής. Πριν λίγες ώρες, η επιτροπή ανακοίνωσε ότι η Κατερίνα αναδείχθηκε πρώτη. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

“The first prize goes to Katerina from Greece, who lives with Friedreich ataxia. Katerina is a special needs teacher who lives a very active life. The caption to her photo sums up her approach to living with a rare disease”.
(δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα)

katerinaΤα άλλα δύο βραβεία, δόθηκαν στα διδυμάκια Lily and Tristan από τη Γαλλία και στη μικρή Margaretka από τη Σλοβακία.

Ηδη, το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά, από τα σχόλια χρηστών, γνωστών και αγνώστων, που συγχαίρουν την Κατερίνα. Κυρίως, όμως, αποδεικνύεται ότι πολλά μπορούν να γίνουν στον τομέα της βελτίωσης της προσβασιμότητας και συνολικώς των ατόμων με αναπηρία και ειδικές ικανότητες, σε αυτή τη χώρα και δη, σε αυτή την πόλη μας, τα Τρίκαλα.

Θερμά Συχγαρητήρια!
Θανάσης Μιχαλάκης
(πατήστε με δεξί κλικ στη φωτό για να τη δείτε σε νέα καρτέλα)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή