Το Συμβούλιο της Επικρατείας «πάγωσε» προσωρινά την πρόσληψη των καθαριστριών του Νοσοκομείου Τρικάλων με ατομικές συμβάσεις. Reviewed by Momizat on . Tο ΣτΕ μπλόκαρε με απόφασή του που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης  τους διαγωνισμούς για την πρόσληψη καθαριστριών με ατομικές συμβάσεις εργασίας, στα νοσοκομε Tο ΣτΕ μπλόκαρε με απόφασή του που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης  τους διαγωνισμούς για την πρόσληψη καθαριστριών με ατομικές συμβάσεις εργασίας, στα νοσοκομε Rating: 0

Το Συμβούλιο της Επικρατείας «πάγωσε» προσωρινά την πρόσληψη των καθαριστριών του Νοσοκομείου Τρικάλων με ατομικές συμβάσεις.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας «πάγωσε» προσωρινά την πρόσληψη των καθαριστριών του Νοσοκομείου Τρικάλων με ατομικές συμβάσεις.

Tο ΣτΕ μπλόκαρε με απόφασή του που εκδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης  τους διαγωνισμούς για την πρόσληψη καθαριστριών με ατομικές συμβάσεις εργασίας, στα νοσοκομεία και τα εποπτευόμενα από το υπουργείο Υγείας νομικά πρόσωπα, που πραγματοποιήθηκαν ή έχουν δρομολογηθεί να πραγματοποιηθούν, στο πλαίσιο του άρθρου 97 του νόμου 4368/2016 και τη σχετική εγκύκλιο του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού.

Οι υποθέσεις θα εισαχθούν προς συζήτηση στο ΣτΕ και θα εκδοθούν οριστικές αποφάσεις.

Στο ΣτΕ έχουν προσφύγει δυο εταιρείες (σ.σ. η μια εκ των οποίων του Νοσοκομείου Τρικάλων) που κατέθεσαν αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων σε περιφερειακά Διοικητικά Δικαστήρια για τη σύναψη ατομικών συμβάσεων έργου με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας, την εκδήλωση ενδιαφέροντος σύναψης συμβάσεων μίσθωσης έργου και την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας των κεντρικών υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή