"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Το συνταξιοδοτικό πρώτο θέμα στις περιοδείες του Χρήστου Σιμορέλη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αρδάνι, Κρηνίτσα, Γεωργανάδες, Πετρωτό, Δενδροχώρι και Βαλτινό επισκέφθηκε ο Χρήστος Σιμορέλης στο πλαίσιο της περιοδείας του. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έγινε για άλλη μια φορά μάρτυρας της αγανάκτησης των πολιτών για την τραγική οικονομική κατάσταση που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια από τις πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας.Ακρίβεια,ιδιωτικά χρέη, περιορισμένη αγοραστική δύναμη , χαμηλοί μισθοί και πενιχρές συντάξεις χαρακτηρίζουν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών.

   Ειδικά στους συνταξιούχους ο πρώην βουλευτής διαβεβαίωσε πως με την κυβέρνηση προοδευτικής αριστεράς θα υπάρξουν «σταθερές αυξήσεις» στις συντάξεις, οι οποίες θα οδηγήσουν στη βελτίωση του εισοδήματος των συνταξιούχων, σε μια εποχή που ο υψηλός πληθωρισμός μειώνει σημαντικά την αγοραστική αξία των συντάξεων. Ο ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ δεσμεύεται και για την επιστροφή των αναδρομικών σε τρεις ετήσιες δόσεις σε όλους τους συνταξιούχους, την επαναχορήγηση της 13ης σύνταξης, την αποκατάσταση της αδικίας της προσωπικής διαφοράς και την αύξηση του αφορολογήτου για τους συνταξιούχους στα 10.000 ευρώ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τσοβόλα δώστα όλα! σταθερές αυξήσεις, επιστροφή των αναδρομικών, επαναχορήγηση της 13ης σύνταξης, προσωπική διαφορά, αύξηση του αφορολογήτου και ότι άλλο τραβάει η ψυχή σας ν ακούσετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης