Το σχέδιο απλό και καθαρό. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ αντί  για μνημόνια. Reviewed by Momizat on .   Σώζονται  πολεμούντες  και  καταστρέφονται  ηγεμονεύοντες. Ο Αριστοτέλης, ασκώντας κριτική στο πολίτευμα της Σπάρτης, λέει ότι αυτό αποσκοπούσε σε μέρος   Σώζονται  πολεμούντες  και  καταστρέφονται  ηγεμονεύοντες. Ο Αριστοτέλης, ασκώντας κριτική στο πολίτευμα της Σπάρτης, λέει ότι αυτό αποσκοπούσε σε μέρος Rating: 0

Το σχέδιο απλό και καθαρό. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ αντί  για μνημόνια.

Το σχέδιο απλό και καθαρό. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ αντί  για μνημόνια.

 

Σώζονται  πολεμούντες  και  καταστρέφονται  ηγεμονεύοντες. Ο Αριστοτέλης, ασκώντας κριτική στο πολίτευμα της Σπάρτης, λέει ότι αυτό αποσκοπούσε σε μέρος μόνο της αρετής και όχι στην  αρετή συνολικά.

Αποσκοπούσε μόνο στην πολεμική αρετή,  η οποία εξασφάλισε νίκες σε πολέμους και δημιούργησε μια ολόκληρη αυτοκρατορία.

Επειδή όμως δεν υπήρχε η παιδεία της διακυβέρνησης σε καιρό ειρήνης διαλύθηκαν μόλις δημιούργησαν την ηγεμονία τους .

Ο ΣΥΡΙΖΑ του 2015 απαρχαιωμένο κατάλοιπο του αριστερού λαϊκισμού ανυπομονεί να κατέβει στις πλατείες καταγγέλλοντας. Τώρα πια μόνο τον εαυτό του αφού δεν του έχει μείνει και τίποτα άλλο. Αρνείται πεισματικά να κυβερνήσει. Μπαλτάς, Κουράκης, Χαικάλης, Καμμένος, Λαφαζάνης, Κατρούγκαλος και η υπόλοιπη κουστωδία έστειλαν τη χώρα δεκαετίες πίσω.

Είναι παραλογισμός να κάνεις ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα (ΑΙΝΣΤΑΙΝ). Πέρυσι  τέτοιο καιρό στην προηγούμενη Κυβέρνηση  αλώνιζαν οι Βορίδης, Γιακουμάτος, Βούλτεψη, Παπακώστα, Αθανασίου και  η παρέα τους.

Το απαύγασμα του δεξιού λαϊκισμού, οι οποίοι με τις λίστες των εκλογών θα ξαναχριστούν ξανά σωτήρες του  Έθνους.

Και ξανά αριστεριλίκι  και ξανά πατριωτισμός  και να ξανά θα ξεχάσουμε τις λύσεις των προβλημάτων.

Σαράντα χρόνια τώρα και δυστυχώς και τους 7 τελευταίους μήνες  η χώρα αποσυντίθεται στα χέρια ανθρώπων  που βάζουν το κόμμα τους πάνω  απ΄ αυτή.

Όποιος πει πλέον  ότι υπάρχει άλλος δρόμος , ευκολότερος, λιγότερο κουραστικός από το να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία και να έχουμε κάποια επιστροφή στην κανονικότητα,  λέει ξανά ψέματα.

Εμείς στο ΠΟΤΑΜΙ πιστεύουμε στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα και που αν είχαν  γίνει  θα είχαμε σίγουρα αποφύγει άδικα μέτρα, οριζόντιες περικοπές και υπερφορολόγηση.

Το σχέδιο απλό και καθαρό. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ αντί  για μνημόνια.

 

Ο κ Γιάννης Τζίκας είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ στο Ν. Τρικάλων

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή