Το σύστημα και η βρώμικη προπαγάνδα Reviewed by Momizat on . Όση προσπάθεια και να κάνουν οι υπηρέτες του συστήματος, ντόπιοι και ξένοι, όση βρώμικη προπαγάνδα κι αν εξαπολύσουν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που πετυχαίνου Όση προσπάθεια και να κάνουν οι υπηρέτες του συστήματος, ντόπιοι και ξένοι, όση βρώμικη προπαγάνδα κι αν εξαπολύσουν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που πετυχαίνου Rating: 0

Το σύστημα και η βρώμικη προπαγάνδα

Το σύστημα και η βρώμικη προπαγάνδα

Όση προσπάθεια και να κάνουν οι υπηρέτες του συστήματος, ντόπιοι και ξένοι, όση βρώμικη προπαγάνδα κι αν εξαπολύσουν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να του δίνουν περισσότερους πόντους και να πλησιάζει όλο και γρηγορότερα η ώρα που θα αναλάβει να βγάλει το κάρο από τη λάσπη που το βούλιαξαν αυτοί που κυβέρνησαν τη χώρα μέχρι σήμερα.

Η κοινωνία καθημερινά βιώνει στο πετσί της την απάνθρωπη αντιλαϊκή πολιτική, την πολιτική των χαρατσιών, της ανεργίας, της περικοπής μισθών και συντάξεων, των απολύσεων, των διαθεσιμοτήτων, της βάρβαρης υπερφορολόγησης εκείνων που δεν έχουν, τη φορολόγηση 26% από το πρώτο ευρώ των μικροεπαγγελματιών, που καθημερινά τους οδηγούν στο λουκέτο των καταστημάτων τους.

Πριν τις εκλογές του Ιούνη του 2012, ανοιχτά και προκλητικότατα, κυκλοφόρησαν γερμανικές εφημερίδες στα ελληνικά για να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό και κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία προς κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ίδιο επιχειρούν και σήμερα, βλέπε ευρωβουλευτής της δεξιάς, Κάρας. Όμως έχουν γνώση οι φύλακες. Όσες προσπάθειες και να κάνουν, θα πέσουν στο κενό. Έχει εμπεδωθεί στον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από το ΣΥΡΙΖΑ και αποτελεί τη μοναδική του ελπίδα για να δει άσπρη μέρα.

Ένα θέμα στο οποίο η συγκυβέρνηση της φτώχιας και της πείνας  προπαγανδίζει καθημερινά είναι το περίφημο πρωτογενές πλεόνασμα. Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι τι αυξήθηκε παραγωγικά? Απολύτως τίποτα. Εκείνο που έγινε είναι: ό,τι οφείλει το κράτος προς τους πολίτες  δεν πληρώνει δραχμή, κι αν πληρώσει, τα πληρώνει πετσοκομένα, ό,τι οφείλουν οι πολίτες πληρώνονται προσαυξημένα. Όταν λέω δώστε όλοι κι εγώ δεν δίνω σε κανένα, όσα πάρω είναι πλεόνασμα.

Σε αυτό το πλαίσιο είναι και το ζήτημα απόδοσης συντάξεων σε όσους έχουν υποβάλει χαρτιά συνταξιοδότησης και καθυστερούν πάνω από ένα χρόνο, σε πολλές δε περιπτώσεις, υπερβαίνει και τα δύο χρόνια. Σκεφτήκατε ποτέ πώς θα ζήσουν αυτοί οι άνθρωποι? Αλλά πώς να σκεφτείτε, το μόνο που σκέφτεστε είναι πώς θα εξυπηρετήσετε τους δανειστές τοκογλύφους, ντόπιους και ξένους τραπεζίτες, πώς θα σας βγουν τα νούμερα και ο ανθρώπινος παράγοντας  για εσάς είναι σε τελευταία μοίρα. Χαρακτηριστικά, δε, τα λόγια Τρικαλινού βουλευτή, ότι δεν είμαστε κομμουνιστική χώρα να εξασφαλίσουμε φαγητό σε όλον τον κόσμο. Ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχεται ότι το κομμουνιστικό σύστημα εξασφαλίζει σε όλους τα προς το ζην και ότι είναι σύστημα που ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο, ενώ αυτό που αυτός πρεσβεύει είναι σύστημα που πατάει επί πτωμάτων.

Τελειώνοντας, δεν θα αναφερθώ στο άλλο στήριγμα του συστήματος, στους φασίστες νεοναζί της Χρυσής Αυγής που διψούν για ανθρώπινο αίμα και το έχουν δείξει κατ΄ επανάληψιν  με τα μαχαιρώματα και τις δολοφονίες συνανθρώπων μας, οι οποίοι, μόλις συνελήφθησαν, χωρίς καν μια σφαλιάρα να φάνε, αρνήθηκαν και τη μάνα τους. Το πρωτοπαλίκαρό τους, ο Κασιδιάρης, πρόσφατα είπε ότι στην Αθήνα δεν υπάρχουν σκυλιά γιατί τα φάγανε οι μετανάστες, ενώ, αν βγει δήμαρχος θα υπάρχουν, γιατί τότε θα εξοντώσουν όλους τους ανθρώπους διαφορετικού χρώματος, διαφορετικής γλώσσας και εν γένει, όλους όσους αυτοί δε γουστάρουν.

Να είναι βέβαιοι ότι δε θα επιτρέψουμε την ανθρωποφαγία. Θα φτιάξουμε μια χώρα να τη χαίρονται οι πολίτες της, μια χώρα με δημοκρατία, ψωμί για όλους και ελευθερία

Γιάννης Σίμος

Μέλος Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή