Το ταξίδι συνεχίζεται… Reviewed by Momizat on .   Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η προγραμματισμένη ταινιοπροβολή που διοργάνωσε το Τομεακό Συμβούλιο Τρικάλων της ΚΝΕ, στα πλαίσια των π   Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η προγραμματισμένη ταινιοπροβολή που διοργάνωσε το Τομεακό Συμβούλιο Τρικάλων της ΚΝΕ, στα πλαίσια των π Rating: 0

Το ταξίδι συνεχίζεται…

Το ταξίδι συνεχίζεται…

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης η προγραμματισμένη ταινιοπροβολή που διοργάνωσε το Τομεακό Συμβούλιο Τρικάλων της ΚΝΕ, στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή. Πέρα από την προβολή της ταινίας, έγινε και συζήτηση γύρω από τα θέματα και τα προβλήματα του σήμερα. Σ’αυτό βοήθησε και το περιεχόμενο της ταινίας που έπιανε θέματα όπως η προσφυγιά, ο ρατσισμός και οι κοινωνικές προκαταλήψεις με ευστοχία αλλά και με αρκετές δόσεις χιουμορ. Στο τέλος της προβολής τα μέλη της ΚΝΕ ενημέρωσαν τους νέους και τις νέες που παραβρέθηκαν στο χώρο για το σύνολο των δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται εν’ όψη του Φεστιβάλ.

Το ραντεβού ανανεώνεται για την Πέμπτη 21 Ιούλη στις 21:30, με μια ακόμη ταινία, για μια δύσκολη και θυελλώδη περίοδο στην ιστορία των ΗΠΑ, την πολυδιαφημιζόμενη χώρα της «ελευθερίας». Μια ταινία ικανή να μας “﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ολερημιζι θυελλ Π..  υμε έστω για λίγο πίσω μας τις ινπροβληματίσει, να μας συγκινήσει αλλά και να μας βοηθήσει να αφήσουμε, έστω για λίγο, πίσω μας τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

Πάντα στον  υμε έστω για λίγο πίσω μας τις ινστον ίδιο χώρο, στο αμφιθεατράκι στο ποτάμι, δίπλα στο τζαμί.

Είσοδος ελεύθερη!!!

Τρίκαλα 20 Ιούλη 2016

 

 

Email επικοινωνίας: trikala.fest.kne@gmail.com

Ιστότοπος: http://efestival.kne.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή