Το τελευταίο (;) έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχή αφορά τον κινηματογράφο Reviewed by Momizat on . Το τελευταίο (;) χρονικώς έργο της δημοτικής αρχής φαίνεται ότι είναι το σημερινό. Η απόκτηση ενός συστήματος για τη βελτίωση – ή μάλλον, την τελειοποίηση – των Το τελευταίο (;) χρονικώς έργο της δημοτικής αρχής φαίνεται ότι είναι το σημερινό. Η απόκτηση ενός συστήματος για τη βελτίωση – ή μάλλον, την τελειοποίηση – των Rating: 0

Το τελευταίο (;) έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχή αφορά τον κινηματογράφο

Το τελευταίο (;) έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχή αφορά τον κινηματογράφο

Το τελευταίο (;) χρονικώς έργο της δημοτικής αρχής φαίνεται ότι είναι το σημερινό. Η απόκτηση ενός συστήματος για τη βελτίωση – ή μάλλον, την τελειοποίηση – των μηχανημάτων που προβάλλουν ταινίες στον δημοτικό κινηματογράφο Τρικάλων.
Πρόκειται για μηχανήματα που δίνουν τη δυνατότητα προβολών υπερυψηλής τεχνολογίας και τρισδιάστατων προβολών (3D).
Στο σχετικό δελτίο Τύπυ αναφερόταν λιτώς ότι «Το δημοτικό θέατρο αξιοποιώντας τις καλές οικονομικές του επιδόσεις προχώρησε στην αγορά και άμεση εξόφληση των νέων μηχανημάτων», χωρίς όμως να αναφέρεται το ακριβές ποσό και το είδος των μηχανημάτων. Όμως, είναι όντως σημαντική κίνηση, διότι με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος θα μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

Η παραλαβή, όπως φαίνεται στη φωτό, έγινε από τον Δήμαρχο, Χρ. Λάππα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Θεάτρου, Τ. Κατσιάνη και τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Στ. Νταλάση, με παρόντα φυσικά, τα μέλη του Δημοτικού Θεάτρου.

sinema1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή