Το τερμάτισαν και με τους σεισμοπαθείς Reviewed by Momizat on . Είναι γεγονός ότι στο βωμό της ψηφοθηρίας και της ακατάσχετης προβολής, τα δίνουν όλα οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί του νομού. Έτσι και χθες στο Γριζάνο, όπο Είναι γεγονός ότι στο βωμό της ψηφοθηρίας και της ακατάσχετης προβολής, τα δίνουν όλα οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί του νομού. Έτσι και χθες στο Γριζάνο, όπο Rating: 0

Το τερμάτισαν και με τους σεισμοπαθείς

Το τερμάτισαν και με τους σεισμοπαθείς

Είναι γεγονός ότι στο βωμό της ψηφοθηρίας και της ακατάσχετης προβολής, τα δίνουν όλα οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί του νομού.

Έτσι και χθες στο Γριζάνο, όπου η Περιφέρεια παραχώρησε ως όφειλε ένα τροχόσπιτο σε μια οικογένεια πληττόμενη του πρόσφατου σεισμού, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ντίνος Μπάρδας, άδραξε την ευκαιρία για αλιεία ψήφων και δημοσιότητα.

Με τη κάλυψη τηλεοπτικού συνεργείου “έβαλε πλάτη”, σπρώχοντας ο ίδιος το προσωρινό κατάλυμα, προκειμένου να μεταφερθεί στην αυλή της ακατάλληλης οικίας των σεισμοπαθών.

Μάλιστα αμέσως μετά προέβη σε βαρύγδουπες δηλώσεις, όπου εκθείαζε τον εαυτό του και ολάκερη την ηγεσία της Περιφέρειας επειδή έπραξαν τα αυτονόητα.

Αχ “Δημοκρατία”, που θα μας οδηγήσεις..; (“Ορνιθες του Αριστοφάνη).

Κων. Κουτσονάσιος.

φωτο και βιντεο krinitrikalon.gr.

Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή