Το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων πάει… διάστημα Reviewed by Momizat on . Ο πρώην φοιτητής του  ΤΕΦΑΑ και νυν υποψήφιος διδάκτορας κ. Πέτρος Ντίνας διεκδίκησε με επιτυχία μεγάλη υποτροφία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος, προκειμ Ο πρώην φοιτητής του  ΤΕΦΑΑ και νυν υποψήφιος διδάκτορας κ. Πέτρος Ντίνας διεκδίκησε με επιτυχία μεγάλη υποτροφία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος, προκειμ Rating: 0

Το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων πάει… διάστημα

Το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων πάει… διάστημα

Ο πρώην φοιτητής του  ΤΕΦΑΑ και νυν υποψήφιος διδάκτορας κ. Πέτρος Ντίνας διεκδίκησε με επιτυχία μεγάλη υποτροφία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος, προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα εξειδικευμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Διεθνούς Πανεπιστημίου για το Διάστημα.

Το εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα αφορά διαστημικές τεχνολογίες αιχμής και αποτελεί πρώτης τάξης φυτώριο για την ανάπτυξη σημαντικών συνεργασιών μεταξύ επιστημόνων από διάφορες χώρες. Είναι η πρώτη φορά που το ΤΕΦΑΑ και τα Τρίκαλα εκπροσωπούνται σε αυτό το επίπεδο. Ο στόχος είναι να επαναληφθεί, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για ερευνητικές συνεργασίες υψηλών προδιαγραφών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή