Το τρίδυμο της ευτυχίας (Κ. Μητσοτάκης – Δ. Παπαστεργίου – Κ. Μπακογιάννης) Reviewed by Momizat on . Πολύ καλή προσωπική και πολιτική σχέση με το Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη έχει σφυρηλατήσει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων κ.Δημ. Παπαστεργίου. Πολύ καλή προσωπική και πολιτική σχέση με το Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη έχει σφυρηλατήσει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων κ.Δημ. Παπαστεργίου. Rating: 0

Το τρίδυμο της ευτυχίας (Κ. Μητσοτάκης – Δ. Παπαστεργίου – Κ. Μπακογιάννης)

Το τρίδυμο της ευτυχίας (Κ. Μητσοτάκης – Δ. Παπαστεργίου – Κ. Μπακογιάννης)

Πολύ καλή προσωπική και πολιτική σχέση με το Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη έχει σφυρηλατήσει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων κ.Δημ. Παπαστεργίου.

Καταλύτης και συνδετικός κρίκος αυτής της στενής σχέσης φημολογείται ότι είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, που όπως φαίνεται η χημεία του ταίριαξε απόλυτα μ` αυτή του Τρικαλινού αυτοδιοικητικού και θεωρείται με βεβαιότητα διάδοχός του στην ηγεσία της ΚΕΔΕ.

Από την άλλη το σενάριο εν ευθέτω χρόνω, ο κ. Παπαστεργίου και αφού ολοκληρώσει το έργο του στη πόλη, να μεταπηδήσει στη κεντρική πολιτική σκηνή η ακόμη και σε άλλο αυτοδιοικητικό μετερίζι, θεωρείται το πιθανότερο.

Παπαστεργίου-Μπακογιάννης σε κοινή γραμμή για την τελετή ορκωμοσίας -  trikalaidees.gr | Τρίκαλα ΙΔΕΕΣ

Η παρούσα πολιτική συγκυρία είναι ευνοϊκή και για τους τρεις, αφού απολαμβάνουν απόλυτη κυριαρχία στο χώρο τους, μιας και δεν υφίσταται αντίπαλο δέος στον ορίζοντα.

Ως εκ τούτου, το μέλλον του τριδύμου προβλέπεται συναρπαστικό και λίαν ενδιαφέρον για τα καθ`ημάς.

 Κων. Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή