Το Τρικαλινό Λεωφορείο ο Πόθος Reviewed by Momizat on . Σχετικά με τη μετάβαση στην Αθήνα εκπροσώπων φορέων του νομού Τρικάλων για τη διεκδίκηση πανεπιστημιακών σχολών ,  ειλικρινά αυτή η εικόνα με κάνει να νιώθω του Σχετικά με τη μετάβαση στην Αθήνα εκπροσώπων φορέων του νομού Τρικάλων για τη διεκδίκηση πανεπιστημιακών σχολών ,  ειλικρινά αυτή η εικόνα με κάνει να νιώθω του Rating: 0

Το Τρικαλινό Λεωφορείο ο Πόθος

Το Τρικαλινό Λεωφορείο ο Πόθος

Σχετικά με τη μετάβαση στην Αθήνα εκπροσώπων φορέων του νομού Τρικάλων για τη διεκδίκηση πανεπιστημιακών σχολών ,  ειλικρινά αυτή η εικόνα με κάνει να νιώθω τουλάχιστον άβολα & αμήχανα.

Τρικαλινές ονειρώξεις με απίστευτη ελαφρότητα …..

Όλο αυτό το τσούρμο τι θα προσέφερε επί της ουσίας σε μια κρίσιμη συνάντηση ;

Ειλικρινά αναρωτιέμαι. Δυστυχώς πρόκειται για ένα κακαίσθητο επαρχιώτικο συμφερτό χωρίς νόημα που δείχνει τόσο αφελές, που μόνο η προσωπική προβολή του καθενός θα μπορούσε να το εξηγήσει.

Πραγματικά πόσο στοιχειώδη αντίληψη χρειάζεται για να καταλάβουν οι αντιπρόσωποι αυτής της έξυπνης πόλης ότι η κατανομή των σχολών δεν σχεδιάζεται ή τροποποιείται σε τραπέζια με 30 δημοτικούς & περιφερειακούς συμβούλους και λοιπούς παρατρεχάμενους.

Επιεικώς άστοχη κίνηση, εκπέμπει λογικές κακώς εννοούμενου επαρχαιωτισμού.

Κύριοι η ματαιοδοξία σας και η αγωνία για προβολή να μην γίνεται προσβάλλοντας μια ολόκληρη πόλη και επάνω σε τόσο κρίσιμα ζητήματα.

Κρίμα.

Καμιά λογική, κανένας σχεδιασμός, μόνο χαβαλέ και αισθητική και οργάνωση επιπέδου σχολικής 5ημερης αποπνέει η κίνηση αυτή.

nicostratos

Σχόλια (2)

 • ΚΡΙΤΙΚΟΣ

  Ακριβώς έτσι!!!.

  Απάντηση
 • Αριστερές Αμηχανίες

  Ας πήγαινε μια αντιπροσωπία του ΚΚΕ να τους οργανώσει να μάθουν πώς διεκδικούν οι λαϊκές μάζες τα δίκαιά τους.
  Δεν βλέπετε πως καταφέρνουν να διώχνουν τον εργασιακό μεσαίωνα με τις αγώνες τους;
  Τους προσπερνά η κοινωνία τους παραδοσιακούς εργατοπατέρες και δεν επιθυμούν να δοκιμάσει κανείς άλλος κάποιες πρακτικές τους που τις θεωρούν κτήμα τους.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή