Το Τρικαλινό Gala, δεν ήταν παρά μια ένδειξη της παρακμής Reviewed by Momizat on . Την τοπική επικαιρότητα μονοπώλησε τις τελευταίες ημέρες, το περίφημο φιλανθρωπικό Gala της πόλης. Μια εκδήλωση που πραγματοποιείται για αγνούς σκοπούς και οφεί Την τοπική επικαιρότητα μονοπώλησε τις τελευταίες ημέρες, το περίφημο φιλανθρωπικό Gala της πόλης. Μια εκδήλωση που πραγματοποιείται για αγνούς σκοπούς και οφεί Rating: 0

Το Τρικαλινό Gala, δεν ήταν παρά μια ένδειξη της παρακμής

Το Τρικαλινό Gala, δεν ήταν παρά μια ένδειξη της παρακμής

Την τοπική επικαιρότητα μονοπώλησε τις τελευταίες ημέρες, το περίφημο φιλανθρωπικό Gala της πόλης.

Μια εκδήλωση που πραγματοποιείται για αγνούς σκοπούς και οφείλουμε να συγχαρούμε τους διοργανωτές για τη προσπάθειά τους.

Όπως όμως σε κάθε ανάλογη εκδήλωση ανά την υφήλιο, η υπερβολή και το fatsimare κυριάρχησαν βέβαια ίσως στον υπερθετικό βαθμό στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Οι αντιδράσεις αυτών που ξιφούλκησαν εναντίον όσων μετέτρεψαν την εκδήλωση σε Show είναι σίγουρα κατανοητές, αν και εν μέρει υποκριτικές.

Κι αυτό γιατί ουδέποτε οι υγιείς υποτίθεται πλειοψηφίες της Τρικαλινής κοινωνίας αντιστάθηκαν η εξέφρασαν τις ίδιες ευαισθησίες, για την επέλαση της φαιδρών μειοψηφιών και του Life Style στο δημόσιο βίο του νομού.

Για τη κατάντια των τοπικών ΜΜΕ – που με την ανοχή της κοινής γνώμης – αναγορεύουν τη κάθε ασημαντότητα σε πρωταγωνιστή της τοπικής κοινωνίας.

Εν κατακλείδι, η παρακμή στο τόπο μας είναι πολυδιάστατη και μας έχει γίνει δυστυχώς συνήθεια, αγνοώντας επιδεικτικά τις αιτίες.

Το λύκο το βλέπουμε εδώ και χρόνια κι εμείς κάνουμε πως ψάχνουμε ακόμη το ντορό..!

Κώστας Κουτσονάσιος.

Αφήστε το σχόλιο σας