"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Το υπερσύγχρονο κτηνιατρείο της Μαρκέλας Χασιώτη

lafarm

Σχετικά άρθρα

000
Εδώ και λίγο καιρό λειτουργεί στην πόλη μας ένα νέο κτηνιατρείο. Το κτηνιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, επί της οδού Βασιλείου Τσιτσάνη 49,σε έναν ιστορικό χώρο, ο οποίος άλλοτε αποτελούσε κατοικία του συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη.
Πρόκειται για έναν χώρο υψηλής αισθητικής, άρτια εξοπλισμένο και οργανωμένο, που καλύπτει κάθε ανάγκη τόσο, των παραγωγικών ζώων όσο και των κατοικιδίων. Υπεύθυνη του κτηνιατρείου είναι η κτηνίατρος Μαρκέλλα Ευθ. Χασιώτη. Η νέα κτηνίατρος αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αφού μετεκπαιδεύτηκε και εργάστηκε σε κτηνιατρικές Κλινικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επέστρεψε στην πόλη όπου μεγάλωσε και δημιούργησε με πολλή αγάπη και μεράκι το δικό της χώρο: Ένα πρότυπο κτηνιατρείο σε ένα καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον, που στοχεύει στη σωστή ιατρική φροντίδα των ζώων.
000
Στο κτηνιατρείο λειτουργούν τα εξής τμήματα:
παθολογικό,
χειρουργικό,
οδοντιατρικό,
δερματολογικό,
τμήμα βραχείας νοσηλείας και φιλοξενίας των ζώων
φαρμακείο μικρών και παραγωγικών ζώων.
000
– Λειτουργεί επίσης τμήμα καλλωπισμού (pet beaute-spa) σε κατάλληλο χώρο , ειδικά διαμορφωμένο για τους μικρούς μας φίλους. Διαθέτει κομμωτήριο και μπανιέρα για κούρεμα, λούσιμο, χτένισμα, περιποίηση. Όλες οι υπηρεσίες στο τμήμα του καλλωπισμού γίνονται χωρίς ηρέμηση του ζώου. Στόχος πλέον είναι η υγεία, αλλά και η καθαριότητα, καθώς και η προσεγμένη εμφάνιση των κατοικίδιων.
000
– Στο εμπορικό τμήμα του κτηνιατρείου, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη pet, τροφές, αξεσουάρ, σαμπουάν, είδη ένδυσης σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές .
– Υπάρχει η δυνατότητα διενέργειας συμβουλευτικών επισκέψεων και εμβολιασμών σε μονάδες παραγωγικών ζώων, καθώς και κατ’ οίκον επισκέψεων για τα ζώα συντροφιάς.
– Αντιμετωπίζονται προβλήματα διαταραχών συμπεριφοράς (συνεργασία με ειδικούς).
– Υπάρχει η δυνατότητα διανομής τροφών και αξεσουάρ με ένα τηλεφώνημα.
– Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι υπάρχει εύκολη πρόσβαση και ιδιωτικός χώρος parking πίσω από το κτηνιατρείο.

ΧΑΣΙΩΤΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ
ΙΜΖ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΙΚΩΝ ΖΩΩΝ
Διεύθυνση:ΤΣΙΤΣΑΝΗ 49
Τ.Κ.:42 100
Νομός:ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Πόλη:ΤΡΙΚΑΛΑ
Τηλέφωνο:6932265190
– See more at: http://www.hva.gr/el/veterinary.php?id=3032#sthash.eGECfAnr.dpuf
000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης