"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.7 C
Trikala

Το “Φυσάει Κόντρα” απαντά στον Γ. Καΐκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ , Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργος Καϊκης σε σημερινή του συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων», ξιφούλκησε εναντίον της πρωτοβουλίας μας και την κατάθεση πρότασης στο δημοτικό συμβούλιο για την κατάργηση της καταβολής των χρηματικών ποσών που έχουν βεβαιωθεί στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου εις βάρος των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων και τη χαρακτήρισε ως κίνηση κάποιων, που ενώ πρώτα δήθεν υπερψηφίζουν τη θέσπιση αυτών των δαπανών, στη συνέχεια εμφανίζονται «βασιλικότεροι του βασιλέως» να πουλάνε εκδούλευση στα σωματεία .

Με αυτή την ανιστόρητη του δήλωση εκμαίευσε όπως ήταν επόμενο και το ειρωνικό εις βάρος μας, σχόλιο της δημοσιογράφου, στην εκπομπή της οποίας φιλοξενούνταν .

Πριν όμως ο Γιώργος Καίκης προχωρήσει δημόσια σε αυτές τις πολιτικές του διαπιστώσεις, που συκοφαντούν τις πάγιες θέσεις και την συνεπή στάση του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, διαπιστώσεις που βασίζονται στην ανερμάτιστη λογική του επιχειρήματος «καλά και εσείς ψηφίσατε το Μάαστριχ…», θα έπρεπε να ανατρέξει στα πρακτικά της υπ` αριθμ. 104/2011 απόφασης του Δ.Σ. του Ο.Α.Π.Κ.Φ.Α. «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» με βάση την οποία η παρούσα δημοτική αρχή προσπαθεί να εισπράξει τις φερόμενες ως οφειλές των σωματείων .

Θα διαπίστωνε λοιπόν πολύ εύκολα, ότι η τότε αντιπρόσωπος μας στο Δ.Σ. Εύη Παπαθανασίου είχε καταψηφίσει με άλλα τέσσερα μέλη του Δ.Σ., μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, την εισήγηση της προηγούμενης δημοτικής αρχής με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό, όπως καταγράφθηκε και στα πρακτικά, αντίγραφο των οποίων επισυνάπτουμε.

Δυστυχώς όσο περισσότερο προσπαθεί η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και οι εκπρόσωποί της να διαγράψουν τις προτάσεις μας, που δεν απομονώνονται απλά στο εύκολο επίπεδο της καταγραφής, αλλά απαντούν με πειστικό τρόπο στα προβλήματα των πολιτών, όσο περισσότερο προσπαθούν να διασπάσουν ενωτικές πρωτοβουλίες που δίνουν λύσεις υπέρ των λαϊκών συμφερόντων, με διάθεση ανατροπής και σύγκρουσης με τις κυρίαρχες πολιτικές, τόσο περισσότερο οι νεοφιλελεύθερες ταξικές επιλογές θα ενισχύονται στην τοπική αυτοδιοίκηση και στα Τρίκαλα.

Ελπίζουμε να το συνειδητοποιήσουν γρήγορα .

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης