Το χειρότερο… στημένο γκολ στην ιστορία (Video) Reviewed by Momizat on . Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Βόρειας Κορέας Jang Paek Ho, μετά από ελεύθερο βολέ του αντιπάλου τερματοφύλακα, επέλεξε να κάνει μία μεγάλη έξοδο, αλλά κατάφερ Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Βόρειας Κορέας Jang Paek Ho, μετά από ελεύθερο βολέ του αντιπάλου τερματοφύλακα, επέλεξε να κάνει μία μεγάλη έξοδο, αλλά κατάφερ Rating: 0

Το χειρότερο… στημένο γκολ στην ιστορία (Video)

Το χειρότερο… στημένο γκολ στην ιστορία (Video)

Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Βόρειας Κορέας Jang Paek Ho, μετά από ελεύθερο βολέ του αντιπάλου τερματοφύλακα, επέλεξε να κάνει μία μεγάλη έξοδο, αλλά κατάφερε να μην χτυπήσει την μπάλα με το κεφάλι. Στη συνέχεια ενώ είχε χρόνο να αποτρέψει το γκολ, φαίνεται να πέφτει, μάλλον να βουτάει στο έδαφος με αποτέλεσμα να μην προλάβει τη μπάλα.

 

Αν και αρχικά το βίντεο μοιάζει αστείο, έχει δημιουργήσει αντιπαράθεση γιατί οι… κακές γλώσσες είπαν ότι η ομάδα της Βόρειας Κορέας θέλησε να χάσει το παιχνίδι προκειμένου να περάσει η αντίπαλη ομάδα του Αζερμπαιτζάν στον ημιτελικό. Εκεί σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της Βορείου Κορέας θα αντιμετωπίσει το Ομάν όπου αναμένεται να το κερδίσει. Οι Κορεάτες υπολόγισαν ότι θα ήθελα τον Αζερμπαιτζάν στον τελικό του Ασιατικού πρωταθλήματος και προφανώς τους άφησαν να κερδίσουν το παιχνίδι με αυτόν τον… άγαρμπο τρόπο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή