"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στα Τρίκαλα με τη «Σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος» 

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με σύνθημα “βουλευτής ΚΚΕ στα Τρίκαλα” έγινε σήμερα στο μουσείο Τσιτσάνη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Τρικάλων απαρτίζεται από τους:

1. Καΐκη Γεώργιο του Ευαγγέλου: Καθηγητή Φυσικής Αγωγής , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων,

2. Κανταρτζή Αχιλλέα του Κλεομένη : Δικηγόρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, πρώην βουλευτής.

3. Καπέτη Γεωργία του Παντελή : εκπαιδευτικός – φιλόλογος , πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας(ΟΙΕΛΕ). Στέλεχος του ΚΚΕ Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ , διετέλεσε Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.

4. Λιατίφης Γεώργιος του Δημητρίου: Μηχανολόγος-Μηχανικός, πρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος , αντιπρόεδρος σωματείου εργαζομένων στη ΦΑΓΕ, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.

5. Ντουρλιός Λάμπρος του Νικολάου : Μηχανολόγος Μηχανικός , απόφοιτος του ΕΜΠ , μέλος του ΤΕΕ και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει δραστηριοποιηθεί στο φοιτητικό κίνημα μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και της Πανσπουδαστικής Κ.Σ. και συνεχίζει να δραστηριοποιείται σταθερά δίπλα στο ΚΚΕ .

6. Στάμου Έφη του Ελευθερίου – Δικηγόρος αυτοαπασχολούμενη, απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, δραστηριοποιήθηκε στο γονεϊκό κίνημα ως μέλος ΔΣ Συλλόγων Γονέων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης