Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα – Πανέτοιμο το “Σπίτι του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας” Reviewed by Momizat on . Το σπίτι του Συλλόγου είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα μέλη και τους φίλους του . . Εγκαινιάζεται στις 20 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 8 μμ   Μετά από 20 χρόνια λε Το σπίτι του Συλλόγου είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα μέλη και τους φίλους του . . Εγκαινιάζεται στις 20 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 8 μμ   Μετά από 20 χρόνια λε Rating: 0

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα – Πανέτοιμο το “Σπίτι του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας”

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα – Πανέτοιμο το “Σπίτι του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας”
Το σπίτι του Συλλόγου είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα μέλη και τους φίλους του .
. Εγκαινιάζεται στις 20 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 8 μμ  

Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας με έντονη δραστηριότητα του Συλλόγου επιτέλους αποκτήσαμε τον δικό μας χώρο Το Σπίτι του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδονας.
Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Βρίσκεται στην οδού Ρήγα Φεραίου 34, ένα παραδοσιακό κτίσμα δωρεάν παραχώρηση της οικογενείας Αθανασίου Παλιουρα -που σύντομα θα γίνει ένα αγαπημένο στέκι των γυναικών ,καθώς θα λειτουργεί ως πολυχώρος (εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης ,αλλά και ως χώρος παρουσίασης επιστημονικών ημερίδων ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν την γυναίκα)

Στον χώρο της υποδοχής υπάρχει έκθεση από ποικιλία παραδοσιακών αντικειμένων και διακοσμη-τικών στοιχείων από διάφορες περιόδους, που ως σκοπό έχουν την δημιουργία μιας φιλόξενης και ζεστής ατμόσφαιρας, εφάμιλλης της τοπικής μας παράδοσης και φιλοξενίας Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε . Θα προσφερθούν παραδοσιακά εδέσματα και θα επακολουθήσει γλέντι

στο χώρο του σπιτιού υπάρχει και έκθεση από πάνινες χειροποίητες κούκλες με παραδοσιακές φορεσιές της Ελλάδας (είναι κατασκευασμενες από τις γυναίκες του Συλλόγου)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή