Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας συγκέντρωσε «καπάκια» για καλό σκοπό Reviewed by Momizat on . Οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του 1ουΔημοτικού Σχολείου Οιχαλίας παρέδωσαν στην Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Οιχαλίας κα Γκαγκαμάνου Φωτεινή τα «καπάκια» π Οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του 1ουΔημοτικού Σχολείου Οιχαλίας παρέδωσαν στην Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Οιχαλίας κα Γκαγκαμάνου Φωτεινή τα «καπάκια» π Rating: 0

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας συγκέντρωσε «καπάκια» για καλό σκοπό

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας συγκέντρωσε «καπάκια» για καλό σκοπό

Οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του 1ουΔημοτικού Σχολείου Οιχαλίας παρέδωσαν στην Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Οιχαλίας κα Γκαγκαμάνου Φωτεινή τα «καπάκια» που συγκέντρωσαν οι μαθητές του σχολείου μας.

Συγκεκριμένα τις προηγούμενες ημέρες οι μαθητές ευαισθητοποιήθηκαν από το κάλεσμα του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Τρικάλων «Η ΑΡΩΓΗ» και συγκέντρωσαν «καπάκια», τα οποία πήγαν στο ΚΕΠ του Δήμου Φαρκαδόνας στην Οιχαλία και μέσω του Δήμου θα παραδοθούν στο Σύλλογο «Η ΑΡΩΓΗ», έτσι ώστε αφού ανακυκλωθούν να αγοραστεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο για τον 11χρονο Βασίλη από την Καλαμπάκα. Η ιστορία του 11χρονου Βασίλη συγκινεί. Το παιδί μένει στην Καλαμπάκα, έχει μεγάλο βαθμό αναπηρίας (πάσχει από μυϊκή δυστροφία). Ζει με τη μητέρα του και η οικογένειά του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή