Το 2ο Γυμνάσιο Tρικάλων στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα Reviewed by Momizat on . Η Μπαρτσελόνα, η αγαπημένη ομάδα της Καταλονίας με τον έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, υλοποιεί πρόγραμμα εκμάθησης βασικών αρχών στο ποδόσφαιρο με την ονομασία Fut Η Μπαρτσελόνα, η αγαπημένη ομάδα της Καταλονίας με τον έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, υλοποιεί πρόγραμμα εκμάθησης βασικών αρχών στο ποδόσφαιρο με την ονομασία Fut Rating: 0

Το 2ο Γυμνάσιο Tρικάλων στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα

Το 2ο Γυμνάσιο Tρικάλων στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα, η αγαπημένη ομάδα της Καταλονίας με τον έντονο κοινωνικό χαρακτήρα, υλοποιεί πρόγραμμα εκμάθησης βασικών αρχών στο ποδόσφαιρο με την ονομασία FutbolNet.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η δράση ξεκίνησε την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, με 12 προσφυγόπουλα και 13 Ελληνόπουλα, που μετέχουν μετά από πρόσκληση που είχε απευθύνει η Trikala-ΑΕ. Η αναπτυξιακή εταιρεία του Δήμου υλοποιεί το πρόγραμμα που εκπόνησαν η Μπαρτσελόνα και το Δανικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες/ DRC Greece, σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και με την υποστήριξη του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και με τη συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στις εγκαταστάσεις του οποίου πραγματοποιείται. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
1. Διάγνωση αναγκών
2. Εκπαιδευτικά Σεμινάρια
3. FutbolNet συνεδρίες
4. Φεστιβάλ FutbolNet
5. Επικοινωνία και αύξηση της ευαισθητοποίησης
6. Αξιολόγηση
Οι δράσεις θα διεξάγονται στο χώρο των ΤΕΦΑΑ από προπονητές – εκπαιδευτές της σχολής, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί στη μεθοδολογία FutbolNet.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται, γρασίδι και υπαίθριες δραστηριότητες

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή