ΤΟ 2ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜOY Reviewed by Momizat on . Η ειδικότητα Κλασικού Αθλητισμού της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) διοργανώνει το 2ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου του Π.Θ. Η ειδικότητα Κλασικού Αθλητισμού της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) διοργανώνει το 2ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου του Π.Θ. Rating: 0

ΤΟ 2ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜOY

STIVOS

Η ειδικότητα Κλασικού Αθλητισμού της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.) διοργανώνει το 2ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου του Π.Θ.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ του Π.Θ. στις 23 Απριλίου του 2015, ημέρα Πέμπτη, με ώρα έναρξης την 11η μεσημβρινή.

Την όλη διοργάνωση έχουν αναλάβει οι φοιτητές της ειδικότητας του Κλασικού Αθλητισμού με οργανωτικό υπεύθυνο, το μέλος Ε.Ε.ΔΙ.Π., κ. Βασίλη Βουτσελά.

Οι γυναίκες θα πάρουν μέρος στην απόσταση των 2000μ και οι άνδρες στην απόσταση των 3000μ.

Προσκαλούμε όλους, τις φοιτήτριες και τους φοιτητές, τις διδάσκουσες και τους διδάσκοντες καθώς και τους υπαλλήλους να πάρουν μέρος μαζικά στην πιο πάνω εκδήλωση για να γευτούν τη χαρά της συμμετοχής σε ένα αγώνα όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι νικητές.

Να γευτούν την μοναδική χαρά που δίνει ο τερματισμός μετά από μια τέτοια προσπάθεια. Να διασκεδάσουν απολαμβάνοντας την προσπάθειά τους τρέχοντας στην όμορφη διαδρομή που δημιούργησαν οι φοιτητές της ειδικότητας του Κλασικού Αθλητισμού.

Είμαστε σίγουροι ότι γι’ αυτούς που θα μετάσχουν για πρώτη φορά σε ανάλογη προσπάθεια θα τους μείνει αξέχαστη και ίσως να είναι η αρχή για συμμετοχή σε άλλες ανάλογες εκδηλώσεις.

Στους αγώνες αυτούς θα υπάρξει ξεχωριστή αξιολόγηση για τις φοιτήτριες και τους φοιτητές (που είναι αθλητές), ξεχωριστή αξιολόγηση για τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που δεν είναι αθλητές και ξεχωριστή αξιολόγηση για τις διδάσκουσες -ντες και το υπαλληλικό προσωπικό.

Σε όλους όσοι θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Η πρόσκληση για συμμετοχή στους αγώνες απευθύνεται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την www.sefaarun.gr

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Δημήτριος Ελ. Σούλας

Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή