Το 2016 ο “τυφλός” Ε65 Reviewed by Momizat on . Την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά με τον αυτοκινητόδρομο Ε65 εξέφρασε μιλώντας την trikkipress.gρ o κ  Παναγιώτης Ραχιώτης, Τεχνικός Διευθυντής του Ανεξάρ Την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά με τον αυτοκινητόδρομο Ε65 εξέφρασε μιλώντας την trikkipress.gρ o κ  Παναγιώτης Ραχιώτης, Τεχνικός Διευθυντής του Ανεξάρ Rating: 0

Το 2016 ο “τυφλός” Ε65

Το 2016 ο “τυφλός” Ε65

Την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά με τον αυτοκινητόδρομο Ε65 εξέφρασε μιλώντας την trikkipress.gρ o κ  Παναγιώτης Ραχιώτης, Τεχνικός Διευθυντής του Ανεξάρτητου Μηχανικού, που επιβλέπει τις εργασίες κατασκευής του Αυτοκινητόδρομου Ε65.

TRIKALAΟπως ανέφερε ο γνωστός συμπολίτης «σύμφωνα με την αναθεωρημένη Σύμβαση Παραχώρησης του Ε65 τα πρώτα 79 χιλιόμετρα του Αυτοκινητόδρομου, δηλαδή από τον Κόμβο Ξυνιάδας Δομοκού(32ο χιλιόμετρο) έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Τρικάλων (111ο χιλιόμετρο), αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31/12/2015 και να δοθούν στην κυκλοφορία εντός του Α’ εξαμήνου του 2016».

Σχετικά με τα υπόλοιπα τμήματα του Ε65, για τα οποία δεν έχει υπογραφεί ακόμη καμία Σύμβαση κατασκευής – όπως εξηγούσε στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Γιαγιάκο – «συζητείται για μεν το τμήμα Λαμία-Ξυνιάδα, που είναι 32 χιλιόμετρα, να περιληφθεί σύντομα και αυτό στην Σύμβαση Παραχώρησης και  να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής  του, για δε το τμήμα Τρίκαλα-Εγνατία οδός των 63 χιλιομέτρων να μεταφερθεί χρονικά η κατασκευή του για αργότερα».

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή