Το 3ο Γυμνάσιο συγχαίρει μαθήτρια για διάκρισή της Reviewed by Momizat on . Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων καθηγητών του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων απευθύνω τα θερμότερα συγχαρητήριά μας στην πολυτάλαντη μαθήτριά  μας Κόκκα  Ευαγγελίνα  Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων καθηγητών του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων απευθύνω τα θερμότερα συγχαρητήριά μας στην πολυτάλαντη μαθήτριά  μας Κόκκα  Ευαγγελίνα  Rating: 0

Το 3ο Γυμνάσιο συγχαίρει μαθήτρια για διάκρισή της

Το 3ο Γυμνάσιο συγχαίρει μαθήτρια για διάκρισή της

Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων καθηγητών του 3ου Γυμνασίου Τρικάλων απευθύνω τα θερμότερα συγχαρητήριά μας στην πολυτάλαντη μαθήτριά  μας Κόκκα  Ευαγγελίνα  της Β΄ Γυμνασίου, η οποία κρίθηκε άξια μακράς υποτροφίας(ενός μήνα)  από το «Κολλέγιο Ανατόλια» Θεσσαλονίκης  καθώς διέπρεψε στις προηγηθείσες εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα, σε όλα τα βασικά αντικείμενα των γυμνασιακών σπουδών και με κύριο αντικείμενο επίδοσης τα μαθηματικά. Η εν λόγω εξαιρετική μας μαθήτρια, που διακρίνεται, εκτός από την επιμέλεια και την εξυπνάδα της και για την έντονη εμπλοκή και ενασχόλησή της με τα καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου μας, μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, καθώς ως θετικό πρότυπο  τιμά και χαροποιεί με την επιτυχία της σύσσωμη τη σχολική μας κοινότητα.
Πολλά μπράβο στην ίδια πρωτίστως, μα και στους γονείς της και τους καθηγητές της! Καλή πρόοδο Ευαγγελίνα και πάντα επιτυχίες στο πεδίο της γνώσης και της κοινωνίας!

Για το 3ο Γυμνάσιο Τρικάλων

Η Διευθύντρια

Ηλιάδη Αμαλία, ΠΕ02

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή