Το Spiegel «χτυπά» τον Μακρόν – Εξώφυλλο-σοκ από το γερμανικό περιοδικό (Photo) Reviewed by Momizat on . Με ένα εξαιρετικά σκληρό εξώφυλλο το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel «υποδέχεται» την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στην προεδρία της Γαλλίας. Με βασικό τίτλο «Αγα Με ένα εξαιρετικά σκληρό εξώφυλλο το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel «υποδέχεται» την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στην προεδρία της Γαλλίας. Με βασικό τίτλο «Αγα Rating: 0

Το Spiegel «χτυπά» τον Μακρόν – Εξώφυλλο-σοκ από το γερμανικό περιοδικό (Photo)

Το Spiegel «χτυπά» τον Μακρόν – Εξώφυλλο-σοκ από το γερμανικό περιοδικό (Photo)

Με ένα εξαιρετικά σκληρό εξώφυλλο το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel «υποδέχεται» την εκλογή του Εμανουέλ Μακρόν στην προεδρία της Γαλλίας.

Με βασικό τίτλο «Αγαπητέ Φίλε» και σχόλιο «Ο Μακρόν σώζει την Ευρώπη και η Γερμανία πρέπει να πληρώσει» το περιοδικό έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για την εκλογή Μακρόν και τις θέσεις του για την Ε.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη το Βερολίνο, διά στόματος Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έστειλε σαφές μήνυμα στον νέο Γάλλο πρόεδρο, ότι οι φεντεραλιστικές του ιδέες δεν πρόκειται να βρουν ευήκοον ους στη Γερμανία.

Επίσης, η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ, αφού διερωτήθηκε «ποιοι είμαστε εμείς, που θα βοηθήσουμε τη Γαλλία;» περιορίστηκε να μιλήσει για συζήτηση επί κοινών σχεδίων με τον Μακρόν για επενδυτικά προγράμματα.

Ακόμα δεν έχει αρχίσει και η σχέση του Μακρόν με το Βερολίνο δείχνει να είναι κάθε άλλο παρά ανέφελη…

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή