Τράπεζα αίματος στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας Reviewed by Momizat on . O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου "Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Πέμπτη 27 Μαρτίου διενήργησε την προγραμματισμένη για το O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου "Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Πέμπτη 27 Μαρτίου διενήργησε την προγραμματισμένη για το Rating: 0

Τράπεζα αίματος στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας

Τράπεζα αίματος στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας

O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου “Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Πέμπτη 27 Μαρτίου διενήργησε την προγραμματισμένη για το πρώτο εξάμηνο του 2014 εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας . Για τον σκοπό αυτό έφερε κινητή μονάδα από το Νοσοκομείο Καρδίτσας επανδρωμένη με το κατάλληλο προσωπικό για αυτές τις περιπτώσεις . Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα ,παρά τις διάφορες και πολλές ιώσεις που υπάρχουν αυτή την εποχή, αθρόα υπήρξε η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών από το χωριό μας και όχι μόνο, καθώς και η μεγάλη προσέλευση νεαρών ατόμων του χωριού μας , τους οποίους ο σύλλογός μας αισθάνεται την ανάγκη δημόσια να τους ευχαριστήσει για αυτή την προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό τους . Επίσης δημόσια ευχαριστούμε τον Διευθυντή κ. Κ. Αθανασίου και το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας .

Τέλος παρακαλούνται όλοι όσοι <<δανείστηκαν >> αίμα από την τράπεζά μας να το επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας το έχει ανάγκη .

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

Δ. Γιώτης

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας