"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Τράπεζες: Νέα ληστεία – Χρέωση 0,50 ευρώ/μήνα σε κάθε λογαριασμό καταθέσεων!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Mηνιαία χρέωση 0,50 ευρώ σε κάθε λογαριασμό καταθέσεων των φυσικών προσώπων, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με κάρτα και μέσω του οποίου γίνονται πληρωμές και μεταφορές χρημάτων, επιβάλλουν οι τράπεζες. Εξαιρούνται οι απλοί αποταμιευτικοί λογαριασμοί

Οι ελληνικές τράπεζες με την πάγια μηνιαία χρέωση επιδιώκουν νέα αύξηση των εσόδων τους από προμήθειες με πρόσχημα να μειώσουν το λειτουργικό κόστος από τη διατήρηση ξεχασμένων ή διπλών και τριπλών λογαριασμών χωρίς υπόλοιπα και κινήσεις.

Η επιβολή της πάγιας χρέωσης των 0,50 ευρώ τον μήνα θα αφορά τους λογαριασμούς καταθέσεων που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πληρωμές, να έχουν χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, να μεταφέρουν χρήματα κ.λ.π

Η… χάρη που κάνουν είναι ότι δεν θα υπάρχει επιβάρυνση στους απλούς αποταμιευτικούς λογαριασμούς, οι οποίοι όμως δεν θα έχουν τη δυνατότητα πληρωμών ή χρεωστικής κάρτας για αναλήψεις.

Σημειώνεται ότι μηνιαίες χρεώσεις υπάρχουν σήμερα στους λογαριασμούς για επιχειρήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιος να τους πάει κόντρα; Ο Μητσοτάκης της ΝΔ που χρωστάει 400.000.000 στις τράπεζες; Τον κρατάνε από το λαιμό και εμείς πληρώνουμε τη νύφη..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης