Τρέλλης : Δεν είμαι χθεσινός στην πιάτσα – θα μιλήσω με τα πολιτικά γραφεία Reviewed by Momizat on . « Έχει οριστεί η ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών για τις 24/10, απομένει να εκδοθεί και η επίσημη εγκύκλιος. Θα γίνει ένα υβριδικό σύστημα εκλογών, με « Έχει οριστεί η ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών για τις 24/10, απομένει να εκδοθεί και η επίσημη εγκύκλιος. Θα γίνει ένα υβριδικό σύστημα εκλογών, με Rating: 0

Τρέλλης : Δεν είμαι χθεσινός στην πιάτσα – θα μιλήσω με τα πολιτικά γραφεία

Τρέλλης : Δεν είμαι χθεσινός στην πιάτσα – θα μιλήσω με τα πολιτικά γραφεία

« Έχει οριστεί η ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών για τις 24/10, απομένει να εκδοθεί και η επίσημη εγκύκλιος. Θα γίνει ένα υβριδικό σύστημα εκλογών, με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Μπορεί να μην είμαστε επαγγελματικά στελέχη και να μην αμειβόμαστε από το κόμμα, όμως εγώ προσωπικά είμαι στα γραφεία της τοπικής ΝΔ από το πρωί ως το βράδυ για να βγάλω τη δουλειά. Και σε μεγάλο βαθμό είμαι ικανοποιημένος από τη λειτουργία της τοπικής οργάνωσης. Εντός των ημερών θα αποφασίσω οριστικά αν θα είμαι υποψήφιος πάλι για πρόεδρος, θα βρεθώ με φίλους και συνεργάτες και θα κουβεντιάσω το ζήτημα, όπως θα ξεδιπλωθούν και κινήσεις με επαφές με τα 3 βουλευτικά γραφεία. Κουράγιο και θέληση από εμένα υπάρχει, δεν είμαι χθεσινός στην οργάνωση.»

Λέσχη 97,6

ο Κώστας Τρέλλης είναι ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή