Τρένο παρέσυρε Ι.Χ. στη Φθιώτιδα: Μια νεκρή, δύο τραυματίες Reviewed by Momizat on . Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διέρχοντ Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διέρχοντ Rating: 0

Τρένο παρέσυρε Ι.Χ. στη Φθιώτιδα: Μια νεκρή, δύο τραυματίες

Τρένο παρέσυρε Ι.Χ. στη Φθιώτιδα: Μια νεκρή, δύο τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν ΙΧ αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διέρχονταν το τρένο, στην παλιά εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα.

Πρόκειται για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας – Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα ένα το πρωί και ένα το βράδυ.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο καθώς τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες εγκλώβίστηκαν μέσα στο ΙΧ.

Σύμφωνα με με πηγές από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μία γυναίκα είναι τελικά νεκρή και δύο άτομα τραυματίστηκαν.

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή εξελίσσεται από η νέα σιδηροδρομική γραμμή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή