"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Τρία χρυσά μετάλλια για τον Kαλαμπακιώτη Χρήστο Αδάμο στην κολύμβηση

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Καλαμπακιώτης κολυμβητής Χρήστος Αδάμος συμμετείχε σε μία ακόμη κολυμβητική διοργάνωση κι αυτή την φορά πέτυχε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.
Κατάφερε και πήρε την πρώτη θέση και στις τρεις κούρσες που συμμετείχε κατακτώντας ισάριθμα χρυσά μετάλλια.
Κι αν στις προηγούμενες συμμετοχές του έμεινε στη δεύτερη ή τρίτη θέση, αυτή τη φορά κατάφερε να κάνει τρεις άψογες διαδρομές και να πάρει τις πρωτιές μαζεμένες.
Ο Χρήστος Αδάμος συμμετείχε στους πανθεσσαλικούς αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών με την επωνυμία «Γαλαγάλεια», τα οποία έγιναν το Σαββατοκύριακο 13-14 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο της Καρδίτσας.
Πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στα 50 μ. ύπτιο, στα 100 μ. ύπτιο και στα 200 μ. ύπτιο.
Είχαμε αναφέρει και παλαιότερα ότι πλέον στην κατηγορία του είχε τους καλύτερους χρόνους και αυτό το επαλήθευσε στους αγώνες αυτούς.
Μάλιστα, ήδη έχει πιάσει το όριο για τη συμμετοχή του σε πανελλήνιο πρωταθλήματα, καθώς πλέον μπαίνει στην ηλικία των 12 ετών και θα συμμετέχει σε αγωνιστικά τμήμα κι όχι στα προαγωνιστικά, όπως συμμετείχε μέχρι τώρα.
Σε λίγες ημέρες θα πάρει μέρος σε νέους αγώνες στη Λάρισα, με στόχο να πιάσει κι επίσημα τους χρόνους του και ταυτόχρονα τα όρια για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Ουσιαστικά αυτό θα γίνει για την επίσημη επιβεβαίωση, αφού ήδη, όπως αναφέραμε, έχει πιάσει τα όρια.
meteora.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης