Τρίκαλα: Έβαλαν σε… φέρετρο την Κοινωνική Ασφάλιση Reviewed by Momizat on . Με ένα… φέρετρο στην κεφαλή της πορείας και με συνθήματα ενάντια στο καταστροφικό Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο, διαδήλωσαν σήμερα στα Τρίκαλα μέλη εργατικών Σωματείων Με ένα… φέρετρο στην κεφαλή της πορείας και με συνθήματα ενάντια στο καταστροφικό Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο, διαδήλωσαν σήμερα στα Τρίκαλα μέλη εργατικών Σωματείων Rating: 0

Τρίκαλα: Έβαλαν σε… φέρετρο την Κοινωνική Ασφάλιση

Τρίκαλα: Έβαλαν σε… φέρετρο την Κοινωνική Ασφάλιση

Με ένα… φέρετρο στην κεφαλή της πορείας και με συνθήματα ενάντια στο καταστροφικό Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο, διαδήλωσαν σήμερα στα Τρίκαλα μέλη εργατικών Σωματείων και Συλλόγων, ενταφιάζοντας συμβολικά την Κοινωνική Ασφάλιση.

ΠΑΜΕ Τρικάλων

Μέλη της Γραμματείας Τρικάλων του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.) συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, όπου ο πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών και Βοηθών Λογιστών Γιώργος Κατσίβελος, στην κεντρική ομιλία του συλλαλητηρίου, μίλησε για “κατεδάφιση των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων” καλώντας σε ξεσηκωμό το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Ο συμβολισμός του φέρετρου για τον ενταφιασμό της Κοινωνικής Ασφάλισης έτυχε ιδιαίτερης προβολής, πάνω στο οποίο υπήρχαν συνθήματα όπως “ΠΑΣΟΚ: Βάλαμε κι εμείς πλάτη”, “Επιτέλους, τέλος της Κοινωνικής Ασφάλισης”. “ΠΑΜΕ για… άλλα: Ευρωπαϊκή Ένωση”και “Δύσκολη δουλειά, καλά τα καταφέραμε: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”. Η πορεία της συγκέντρωσης, έχοντας πάντα στην κεφαλή της το φέρετρο της Κοινωνικής Ασφάλισης, κινήθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο της Ασκληπιού και σε άλλους κεντρικούς δρόμους της πόλης, για να καταλήξει στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου οι διαμαρτυρόμενοι έβαλαν φωτιά στο φέρετρο.

ΠΑΜΕ ΤρικάλωνΠΑΜΕ ΤρικάλωνΠΑΜΕ ΤρικάλωνΠΑΜΕ ΤρικάλωνΠΑΜΕ Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή