"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.2 C
Trikala

Τρίκαλα –  Έγκυος και υποψήφια εν καιρώ εκλογών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια νέα επιστήμονας, που επιχειρεί στον πρωτογενή τομέα είναι στο ψηφοδέλτιό του ΠΑΣΟΚ, στα Tρίκαλα. Πρόκειται για την Ιωάννα Καρρά, απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς, η οποία διατηρεί πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα με τον σύζυγό της στη Ζηλευτή Τρικάλων, όπου παράγουν μάλιστα σε μικρή κλίμακα εξαιρετικά τυροκομικά προϊόντα.

Σ΄αυτή τη δύσκολη προεκλογική περίοδο η Ιωάννα λόγω της εγκυμοσύνης της θέτει προτεραιότητες χωρίς , σε καμία περίπτωση, να υποστείλει τη σημαία του αγώνα.

Και όπως λέει η ίδια:

Στη ζωή μας, για να λειτουργούν όλα εναρμονισμένα, οφείλουμε να θέτουμε κάποιες προτεραιότητες. Στη δεδομένη χρονική στιγμή, οφείλω να δώσω προτεραιότητα στην εγκυμοσύνη μου, η οποία βρίσκεται σε τελικό στάδιο, με επιπλέον ξεκούραση, μετά από παρότρυνση του γιατρού μου. Σε καμία περίπτωση δεν εγκαταλείπω τον αγώνα που ξεκίνησα, τον θεωρώ πολύ σημαντικό για να καταφέρουμε να αλλάξουμε όσα μας ταλαιπωρούν, απλά περιορίζω τη φυσική μου παρουσία σε συναντήσεις και εκδηλώσεις. Τις απόψεις μου, τις θέσεις μου, τα πιστεύω μου, τις προτάσεις μου, θα συνεχίσω να τα επικοινωνώ διαδικτυακά και μέσα από άρθρα, καθώς επίσης και μέσω των ραδιοφωνικών συνεντεύξεων, για τις οποίες και θα σας ενημερώνω εγκαίρως. Είμαι σίγουρη πως όλοι θα δείξετε κατανόηση και όσοι με γνωρίζετε και με εμπιστεύεστε, θα βοηθήσετε να καλυφθεί το κενό. Όσα προσπαθούμε να βελτιώσουμε, έχουν ως γνώμονα τις επόμενες γενιές. Σε αυτή την προσπάθεια, δηλώνω παρούσα, με όλες μου τις δυνάμεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης