Τρίκαλα – Έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας «Μνήμης Ψήγματα» Reviewed by Momizat on . Έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας, με έμφαση σε μνημεία και χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος της Θεσσαλίας, του αρχαιολόγου και Επίτιμου Εφόρου Αρχαιοτήτων Δυτ Έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας, με έμφαση σε μνημεία και χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος της Θεσσαλίας, του αρχαιολόγου και Επίτιμου Εφόρου Αρχαιοτήτων Δυτ Rating: 0

Τρίκαλα – Έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας «Μνήμης Ψήγματα»

Τρίκαλα – Έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας «Μνήμης Ψήγματα»

Έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας, με έμφαση σε μνημεία και χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος της Θεσσαλίας, του αρχαιολόγου και Επίτιμου Εφόρου Αρχαιοτήτων Δυτ. Θεσσαλίας Λεωνίδα Π. Χατζηαγγελάκη διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και Εύβοιας.

Η έκθεση υπό τον τίτλο «Μνήμης Ψήγματα» θα πραγματοποιηθεί στο Δίδυμο Οθωμανικό Λουτρό στις Παλιές Φυλακές Τρικάλων και τα εγκαίνιά της θα γίνουν σήμερα Τρίτη 19 Ιουνίου στις 20.00 μ. μ.

Στα εγκαίνια θα μιλήσει ο ίδιος ο εκθέτης για τον ρόλο της αρχαιολογικής φωτογραφίας ως υλικού τεκμηρίωσης της αρχαιολογικής έρευνας αλλά και ως καλλιτεχνική έκφραση, ενώ θα απευθύνουν χαιρετισμό η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κρυσταλλία Μαντζανά, ο  Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο πρόεδρος του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ κ. Δημήτρης Χορταργιάς.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 9.00 π. μ.  έως 16.00μ. μ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή