"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Τρίκαλα: Έκκληση του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αυτές τις μέρες όλοι δίνουμε και παίρνουμε τις ίδιες ευχές, ανάμεσα στις οποίες εξέχουσα θέση έχει η υγεία, προϋπόθεση για την αισιόδοξη αντιμετώπιση των δυσχερειών που συναντά ο καθημερινός βίος όλων μας.

Οι πάσχοντες από Μεσογειακή Αναιμία συμμετέχουν, όπως όλοι, στην ανταλλαγή ευχών. Γι’ αυτούς, όμως, η ευχή για υγεία αποκτά νόημα μόνο εφόσον οι μεταγγίσεις τους συνεχίζονται κανονικά, χωρίς τον φόβο των αναβολών.


Για να έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε το μέλλον μας με αισιοδοξία γνωρίζοντας ότι η ανάγκη μας για μετάγγιση είναι καλυμμένη, απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες να σπεύσουν να δώσουν αίμα είτε στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου μας είτε στην εξόρμηση που πραγματοποιούν από κοινού οι Εθελοντές Τρικάλων, η Δ/νση Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων την Τρίτη
29/12/2020 και την Τρίτη 5/1/2021 και ώρες 9:00-13:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων “Αθανάσιος Τριγώνης”.


Οι πάσχοντες από Μεσογειακή Αναιμία έχουν ανάγκη από το αγαθό που δεν πωλείται και δεν αγοράζεται, προσφέρεται αφιλοκερδώς από άνθρωπο σε άνθρωπο και αποτελεί δώρο που σφραγίζει την αλληλεγγύη μεταξύ συνανθρώπων: το αίμα.

Αυτό το δώρο ας μη λείψει αυτές τις γιορτινές μέρες από τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμαστε σε όλους υγεία και καλές
γιορτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης