Τρίκαλα: Έλευση Σταύρου Θεοδωράκη και ομιλία σε εκδήλωση για την “έξυπνη πόλη” Reviewed by Momizat on . Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Ποταμιού και υποψήφιος για τον νέο πολιτικό φορέα της κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης, σε Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Ποταμιού και υποψήφιος για τον νέο πολιτικό φορέα της κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης, σε Rating: 0

Τρίκαλα: Έλευση Σταύρου Θεοδωράκη και ομιλία σε εκδήλωση για την “έξυπνη πόλη”

Τρίκαλα: Έλευση Σταύρου Θεοδωράκη και ομιλία σε εκδήλωση για την “έξυπνη πόλη”

Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Ποταμιού και υποψήφιος για τον νέο πολιτικό φορέα της κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης, σε μία ειδική-θεματική εκδήλωση του κόμματος που συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Τρικκαίων.

Σε κοινή πρόσκληση με τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, ο κ. Θεοδωράκης θα μιλήσει στην εκδήλωση, με τίτλο “Φτιάξε εσύ την smartcity σου”, η οποία θα φιλοξενηθεί στις 7 το απόγευμα, στο Μουσείο Τσιτσάνη.

 Πράσινη πόλη, ασφαλείας δρόμοι και προσβάσιμοι χώροι, είναι το τρίπτυχο της θεματολογίας της εκδήλωσης, με εισηγήσεις από τον Περιβαλλοντολόγος Κίμωνα Χατζημπίρο, τον Συγκοινωνιολόγο Σταύρος Κωνσταντινίδης και τον Βασίλη Χαιρόπουλο, ως εκπρόσωπο των Ατόμων με Αναπηρία.

ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή