Τρίκαλα – Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία με την θεριζοαλωνιστική μηχανή Reviewed by Momizat on .   Συγκεκριμένα, ο γαμπρός, η οικογένεια και οι φίλοι του έφτασαν στην εκκλησία, όχι με πολυτελές αυτοκίνητο αλλά... με μια καλογιαλυσμένη κομπίνα . Ο γαμπρ   Συγκεκριμένα, ο γαμπρός, η οικογένεια και οι φίλοι του έφτασαν στην εκκλησία, όχι με πολυτελές αυτοκίνητο αλλά... με μια καλογιαλυσμένη κομπίνα . Ο γαμπρ Rating: 0

Τρίκαλα – Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία με την θεριζοαλωνιστική μηχανή

Τρίκαλα –  Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία με την θεριζοαλωνιστική μηχανή

 

Συγκεκριμένα, ο γαμπρός, η οικογένεια και οι φίλοι του έφτασαν στην εκκλησία, όχι με πολυτελές αυτοκίνητο αλλά… με μια καλογιαλυσμένη κομπίνα .

Ο γαμπρός Δημήτρης και η όμορφη νύφη, Ευαγγελία  , θέλοντας να πρωτοτυπήσουν στο γάμο τους, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν την κομπίνα  που τους εξασφαλίζει τα προς το ζην.

Έτσι, ο Τάκης Χαλκιάς δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας, πήγε με ανθοστολισμένο το εργαλείο της δουλειάς του στην εκκλησία, συνοδευόμενος, από αυτοκίνητα κάνοντας έκπληξη στους καλεσμένους του.

Εντυπωσιακή και πανέμορφη νύφη η Λίτσα Παππά έλαμπε μέσα στο νυφικό της. Καμάρωναν συγγενείς και φίλοι και πιο πολύ οι κουμπάροι Αχιλλέας Λίτσιος και Χρυσάνθη Μπακλαβά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή