"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Τρίκαλα – Αισιοδοξία Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τις επερχόμενες εκλογές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο GALLERY ART HOTEL η ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Τρικάλων, με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Πρόεδρο και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος, Δημήτρης Μελάς και Γιάννης Πάϊδας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνονται οι Ηλίας Βλαχογιάννης και Mixalis Tamilos, πλήθος

Στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι η Νέα Δημοκρατία θα κατακτήσει την αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές και όπως τόνισε “η χώρα χρειάζεται σήμερα ένα νέο μοντέλο πιο αποτελεσματικής διακυβέρνησης που να εγγυάται σταθερότητα.  Ένα νέο μοντέλο που να φέρνει επενδύσεις, επιχειρήσεις, θέσεις δουλειάς.  Ένα νέο μοντέλο που να βελτιώνει καθημερινά την πραγματική οικονομία”.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για όσους ξέχασαν,να θυμίσουμε: Μνημόνιο 2, τριλογία Ζαππείου και οι δήθεν εθνοσωτήρες βουλευτές και πολιτευτές της περιοχής. Σύριζα σε μπλέ απόχρωση.

  2. Όλα τα φαντάσματα μαζί με μέσο όρο ηλικίας άνω τον 60χρονων γι αυτο θα ψηφίσουμε συριζα ξανα ρήμαξαν νομαρχίες ένωση αγροτικών συνεταιρισμών περιφέρεια θεσσαλιας δήμο τρικκαιων υφυπουργειο οικονομικών…να μας ξανα σώσει όλη η κόζα νοστρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης