Τρίκαλα – Αισιόδοξος ότι «θα κερδίσει η Ελλάδα της αξιοπρέπειας» ο Γ. Σταθάκης Reviewed by Momizat on .   Βασική προϋπόθεση για να λειτουργήσει η συμφωνία είναι η επιστροφή της οικονομίας σε αναπτυξιακή τροχιά, τόνισε σήμερα το απόγευμα από τα Τρίκαλα ο Γιώργ   Βασική προϋπόθεση για να λειτουργήσει η συμφωνία είναι η επιστροφή της οικονομίας σε αναπτυξιακή τροχιά, τόνισε σήμερα το απόγευμα από τα Τρίκαλα ο Γιώργ Rating: 0

Τρίκαλα – Αισιόδοξος ότι «θα κερδίσει η Ελλάδα της αξιοπρέπειας» ο Γ. Σταθάκης

Τρίκαλα – Αισιόδοξος ότι «θα κερδίσει η Ελλάδα της αξιοπρέπειας» ο Γ. Σταθάκης

 

IMG_1350

Βασική προϋπόθεση για να λειτουργήσει η συμφωνία είναι η επιστροφή της οικονομίας σε αναπτυξιακή τροχιά, τόνισε σήμερα το απόγευμα από τα Τρίκαλα ο Γιώργος Σταθάκης , κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. του Σύριζα. Ειδικότερα, αναφερόμενος στο αναπτυξιακό σκέλος της συμφωνίας, ο κ. Σταθάκης εστίασε στην προκαταβολή των κεφαλαίων της νέας δανειακής σύμβασης, στα κεφάλαια που θα εισρεύσουν από το ΕΣΠΑ, στα νέα αναπτυξιακά εργαλεία, όπως το “σχέδιο Γιούνκερ”, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον νέο αναπτυξιακό νόμο.

Ο Γιώργος Σταθάκης αισιοδοξεί πως και πάλι οι πολίτες – όπως είπε –  θα επιλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές.Η επιμονή, η ειλικρίνεια και η αποφασιστικότητα με την οποία διαπραγματευτήκαμε αλλά και τα δείγματα από τις πολιτικές μας πρωτοβουλίες σε πολλά θέματα που νομοθετήσαμε στο εσωτερικό, πιστεύω θα εκτιμηθούν.

IMG_1337

IMG_1347

 

IMG_0005

IMG_1303 - Αντιγραφή

IMG_1313 - Αντιγραφή

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή