Τρίκαλα – “Αιώνιος έρωτας” στην Ανδρομέδα Reviewed by Momizat on . Με εργαλεία τη θεατρική πράξη και τη μουσική επιχειρείται μια προσέγγιση στο μεγαλείο της ποίησης του Γιάννη Ρίτσου με τη μουσικοθεατρική παράσταση "Αιώνιος Έρω Με εργαλεία τη θεατρική πράξη και τη μουσική επιχειρείται μια προσέγγιση στο μεγαλείο της ποίησης του Γιάννη Ρίτσου με τη μουσικοθεατρική παράσταση "Αιώνιος Έρω Rating: 0

Τρίκαλα – “Αιώνιος έρωτας” στην Ανδρομέδα

Τρίκαλα – “Αιώνιος έρωτας” στην Ανδρομέδα

Με εργαλεία τη θεατρική πράξη και τη μουσική επιχειρείται μια προσέγγιση στο μεγαλείο της ποίησης του Γιάννη Ρίτσου με τη μουσικοθεατρική παράσταση “Αιώνιος Έρωτας”,βασισμένη στην ποιητική συλλογή του “Τα Ερωτικά”.

Η παράσταση εστιάζει στην ποίηση ενός σπουδαίου Έλληνα ποιητή και προσπαθεί να αφουγκραστεί το διάχυτο ερωτικό στοιχείο και την ατμόσφαιρα που αναδύει το ποιητικό του έργο με τίτλο “Τα Ερωτικά”.

Στη συγκεκριμένη συλλογή,η οποία γράφτηκε το 1981,ο ποιητής ανακαλεί τη μνήμη του σώματος και ομοιάζει την ποίηση με την ερωτική πράξη,όπου ο έρωτας συνιστά τη σωματική εγγραφή της ποίησης.

Στόχος της παράστασης είναι η βαθύτερη επικοινωνία με την ποίηση του Ρίτσου και η μετάδοσή της με τον πληρέστερο και ουσιαστικότερο τρόπο στους θεατές.

 Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 22.00 στο μουσικό στέκι “Ανδρομέδα”,όπου για πρώτη φορά η Βίκυ Ιακωβάκη επί σκηνής με δύο εξαίρετους μουσικούς,τον Σπύρο Σαμαρά και τον Σπύρο Τσιώλη,αλλά και με δύο υπέροχες φωνές,αυτές του Νίκου Λιάκου και της Λένας Γκίκα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή