Τρίκαλα: Ανακαίνιση αθλητικών υποδομών κόστους 560.000 ευρώ Reviewed by Momizat on .   Εργασίες βελτίωσης σε πέντε αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους άθλησης σχεδίασε ο Δήμος Τρικκαίων, παρέμβαση η οποία είχε αναγγελθεί προς μηνών από τον δ   Εργασίες βελτίωσης σε πέντε αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους άθλησης σχεδίασε ο Δήμος Τρικκαίων, παρέμβαση η οποία είχε αναγγελθεί προς μηνών από τον δ Rating: 0

Τρίκαλα: Ανακαίνιση αθλητικών υποδομών κόστους 560.000 ευρώ

Τρίκαλα: Ανακαίνιση αθλητικών υποδομών κόστους 560.000 ευρώ

 

Εργασίες βελτίωσης σε πέντε αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους άθλησης σχεδίασε ο Δήμος Τρικκαίων, παρέμβαση η οποία είχε αναγγελθεί προς μηνών από τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Οι παρεμβάσεις, όπως ανακοινώθηκε σχετικά, έχουν ξεκινήσει στους χλοοτάπητες δύο γηπέδων ποδοσφαίρου, της Κρηνίτσας και του Πύργου, συνολικής δαπάνης 50.000 ευρώ. Επίσης, στις 26 Ιουλίου δημοπρατούνται τα έργα (χλοοτάπητας και ηλεκτροφωτισμός) στο βοηθητικό γήπεδο του Εθνικού Σταδίου της πόλης, προϋπολογισμού 47.000 ευρώ, ενώ εντός του Αυγούστου ξεκινά η ανακαίνιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Μπάρας, με έργα όπως σύνδεσης με το φυσικό αέριο, αντικατάστασης του παρκέ, στεγανοποίησης και επισκευής της οροφής και τοποθέτησης καθισμάτων, συνολικής δαπάνης 70.000 ευρώ. Ωστόσο, το σημαντικότερο ίσως έργο είναι αυτό της ανακατασκευής του Κολυμβητηρίου της πόλης, έργο για το οποίο κατατίθεται ολοκληρωμένος φάκελος της μελέτης στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με παρεμβάσεις όπως αντικατάστασης των πολυκαρβονικών φύλλων στη στέγη, υαλοπινάκων και παραθύρων, συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και των αποδυτηρίων, αντικατάστασης βατήρων κ.α., συνολικού προϋπολογισμού 393.000 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή