"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.1 C
Trikala

Τρίκαλα – Ανεγκέφαλοι ξήλωσαν τις μισές μεταλλικές μπάρες!

lafarm

Σχετικά άρθρα

eisodos

Την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής να «φράξει» με απαγορευτικές μεταλλικές μπάρες τις εισόδους των κεντρικών πεζοδρόμων φαίνεται ότι δεν την είδαν με καλό μάτι ορισμένοι ασυνείδητοι οδηγοί προχωρώντας στο… ξήλωμά τους . Οι μισές εξ’ αυτών καταστράφηκαν αναγκάζοντας τα συνεργεία του δήμου να προχωρήσουν στην αντικατάστασή τους. Μάλιστα ζητήθηκε από το προσωπικό της αρμόδιας Δημοτικής Αστυνομίας να αστυνομεύει πιο αυστηρά τους χώρους για να περιορίσει τα φαινόμενα. Μια νοοτροπία που δυστυχώς δύσκολα θα αλλάξει και αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο, στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Από την άλλη οι μεταφορικές εταιρείες δείχνουν να συμμορφώνονται με το ωράριο τροφοδοσίας των καταστημάτων από τις 7.30 έως τις 9.30 το πρωί και από τις 2.30 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα. Αν και ορισμένοι ιδιοκτήτες καταστημάτων ζητούν από τη δημοτική αρχή μια μικρή παράταση ως προς τις πρωινές ώρες.
Τα ειδικά κλειδιά έχουν δοθεί επίσης μόνιμους κατοίκους που μένουν σε πεζόδρομους για ολιγόλεπτη στάση, σε γιατρούς για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, σε εταιρείες οδηγών ταξί για τη μεταφορά ασθενών σε ιατρεία, αλλά και σε Υπηρεσίες άμεσης επέμβασης, όπως την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και την Ελληνική Αστυνομία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης