Τρίκαλα – Ας αδράξουμε την ευκαιρία Reviewed by Momizat on . H παρουσία στο Υπουργείο Άμυνας  του συντοπίτη Υπουργού κ. Φώτη Κουβέλη ,αποτελεί μοναδική ευκαιρία παραχώρησης και αξιοποίησης, του πρώην στρατοπέδου της ΤΑΞΥΠ H παρουσία στο Υπουργείο Άμυνας  του συντοπίτη Υπουργού κ. Φώτη Κουβέλη ,αποτελεί μοναδική ευκαιρία παραχώρησης και αξιοποίησης, του πρώην στρατοπέδου της ΤΑΞΥΠ Rating: 0

Τρίκαλα – Ας αδράξουμε την ευκαιρία

Τρίκαλα – Ας αδράξουμε την ευκαιρία
H παρουσία στο Υπουργείο Άμυνας  του συντοπίτη Υπουργού κ. Φώτη Κουβέλη ,αποτελεί μοναδική ευκαιρία παραχώρησης και αξιοποίησης, του πρώην στρατοπέδου της ΤΑΞΥΠ στην οδό Ματαραγκιώτου .
H  ΤrikkiPress είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ ,θα έβλεπε θετικά μια πρόταση από τη μεριά του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως ,προκειμένου να στεγαστεί η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ,γλιτώνοντας έτσι ο προϋπολογισμός το κόστος των ενοικίων .
Το καλύτερο βέβαια για την πόλη, θα ήταν να στεγαστεί στο καλαίσθητο κτίριο κάποια Πανεπιστημιακή σχολή ,από αυτές που τελικά δεν ήρθαν, παρά τις άοκνες προσπάθειες των τοπικών πολιτικών.
Στο απώτερο μέλλον ,καλό  θα ήταν να εξεταστεί σοβαρά η περίπτωση, στο συγκεκριμένος χώρο, να μεταφερθεί το Δημαρχιακό Μέγαρο ,με τις όποιες παρεμβάσεις χρειάζονται για την ανάπλαση της περιοχής .
Το όνειρο να εξαγοραστεί από το Δήμο, το νεοκλασικό κτίριο της πρώην Αγροτικής Τράπεζας(νυν Πειραιώς) επί της Ασκληπιού,φαντάζει σήμερα εξωπραγματικό .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή