Τρίκαλα: Ασφαλής οδήγηση για 1.000 μαθητές από το Ινστιτούτο “Πάνος Μυλωνάς” Reviewed by Momizat on . Ένα πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης των όρων οδικής ασφάλειας καθώς και ασφαλούς οδήγησης στα παιδιά, υλοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σε συνεργασία το Ένα πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης των όρων οδικής ασφάλειας καθώς και ασφαλούς οδήγησης στα παιδιά, υλοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σε συνεργασία το Rating: 0

Τρίκαλα: Ασφαλής οδήγηση για 1.000 μαθητές από το Ινστιτούτο “Πάνος Μυλωνάς”

Τρίκαλα: Ασφαλής οδήγηση για 1.000 μαθητές από το Ινστιτούτο “Πάνος Μυλωνάς”

Ένα πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης των όρων οδικής ασφάλειας καθώς και ασφαλούς οδήγησης στα παιδιά, υλοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σε συνεργασία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) “Πάνος Μυλωνάς” με τον Δήμο Τρικκαίων, στο περιθώριο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Χίλιοι Τρικαλινοί μαθητές θα εκπαιδευτούν στα σύγχρονα προγράμματα του ΙΟΑΣ, μέσα από ένα ειδικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του 10ου Δημοτικού Σχολείου με προσομοίωση οδήγησης.

Επίσης, θα γίνουν ειδικά μαθήματα για την οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και προσομοίωσης σύγκρουσης, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην περιοχή Μπάρα. Να σημειωθεί ότι οι μαθητές θα παρακολουθούν δωρεάν το πρόγραμμα από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή ενώ οι χώροι θα είναι επισκέψιμοι στο κοινό τα απογεύματα της Τρίτης και Πέμπτης, 20 και 22 Σεπτεμβρίου, από τις 5-8 μ.μ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή