Τρίκαλα: Ασφαλιστές κατά… Τραπεζών! Reviewed by Momizat on . Συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι Τρικαλινοί ασφαλιστές, έξω από τα κεντρικό υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Ασκλ Συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι Τρικαλινοί ασφαλιστές, έξω από τα κεντρικό υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Ασκλ Rating: 0

Τρίκαλα: Ασφαλιστές κατά… Τραπεζών!

Τρίκαλα: Ασφαλιστές κατά… Τραπεζών!

Συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι Τρικαλινοί ασφαλιστές, έξω από τα κεντρικό υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Ασκληπιού, καταγγέλλοντας την παρέμβαση των Τραπεζών στην υποχρέωση ασφάλισης των πελατών μέσω των εταιρειών επιλογής τους.

Η κινητοποίηση έγινε στο περιθώριο πανελλαδικής δράσης των ασφαλιστών, καταγγέλλοντας την πολιτική των τραπεζικών ιδρυμάτων στην προώθηση ασφαλιστήριων συμβολαίων στις τραπεζικές συναλλαγές πελατών. Μέλη του Συλλόγου Ασφαλιστών Νομού Τρικάλων διένειμαν προς τους πολίτες ενημερωτικά φυλλάδια της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, στηλιτεύοντας το γεγονός πως όταν οι τράπεζες προωθούν ασφαλιστικά συμβόλαια, εκτελούν διαφορετική εργασία από την τραπεζική τους λειτουργία, όπως επίσης ότι εκτελούν την εργασία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης χωρίς να αποτελεί το βασικό γνωστικό τους αντικείμενο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή