Τρίκαλα – «…αυτό το παιδί θ’ αφήσει εποχή… !» Reviewed by Momizat on . Το όνομα του παίζει και ακούγεται παντού  πλέον  , δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία πως η καλλιτεχνική του πορεία θα αφήσει εποχή.  Πρόκειται για τον 12χρονο Το όνομα του παίζει και ακούγεται παντού  πλέον  , δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία πως η καλλιτεχνική του πορεία θα αφήσει εποχή.  Πρόκειται για τον 12χρονο Rating: 0

Τρίκαλα – «…αυτό το παιδί θ’ αφήσει εποχή… !»

Τρίκαλα  –  «…αυτό το παιδί θ’ αφήσει εποχή… !»

Το όνομα του παίζει και ακούγεται παντού  πλέον  , δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία πως η καλλιτεχνική του πορεία θα αφήσει εποχή. 

Πρόκειται για τον 12χρονο Θανασάκη Νταμάγκα που  είναι ένα από τα καλύτερα μπουζούκια της πιάτσας…… Αναμφίβολα. Όσοι δεν τον έχετε δει ζωντανά, χάνετε μερικές δεκάδες από τις πιο μαγικές πενιές. 

Γιος του γνωστού συμπολίτη καρδιολόγου Αποστόλη Νταμάγκα τα  πρώτα του μουσικά ερεθίσματα τα απέκτησε σε οικογενειακές συναθροίσεις ενώ ο  ήχος του μπουζουκιού είναι  κάτι που τον γοητεύει. 

Οι μουσικοί δρόμοι του Θανασάκη  έχουν ήδη ανοίξει ,  του ευχόμαστε να πάει πολύ μακριά. 

Πάρτε μία μικρή γεύση από πρόσφατη εκδήλωση 

Μπουζούκι: Θανάσης Νταμάγκας. Τραγούδι – μπαγλαμάς: Κώστας Μάντζιος. Κιθάρα: Νίκος Μπάμπαλης. Ακορντεόν: Αλέκος Βαρανάκης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή